Καταχειροκροτήθηκε από όλο το πλατό παίκτης από στον « της Τύχης» ο οποίος έδωσε επίτηδες λάθος απάντηση για κερδίσει συμπαίκτριά του.

Πιο συγκεκριμένα, βοήθησε τη συμπαίκτριά του να κερδίσει το ποσό των 8.520 ευρώ και αποθεώθηκε τόσο από τον παρουσιαστή της εκπομπής όσο και από το κοινό.

Οι παίκτες έπρεπε να βρουν τέσσερις λέξεις, με θέμα το διάστημα. Η Μαρία συγκέντρωσε τα περισσότερα χρήματα. Όμως, είπε λάθος τη μια από αυτές τις λέξεις. Οι λέξεις ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα».

λάθος

Όμως, η Μαρία είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα». Η άλλη κοπέλα η οποία «χρεοκόπησε», με τον Χάρη να «χρεοκοπεί» επίσης και να επιλέγει να πει επίτηδες λάθος τις λέξεις. Έτσι, στη νέα προσπάθειά της, η Μαρία κατάφερε να κερδίσει τα 8.520 ευρώ, που είχε συγκεντρώσει.

Συγκεκριμένα είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα» και «μαύρες, τρύπες, γαλαξίος, διάστημα». Όμως, το σωστό ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα». Η συμπαίκτριά του πήρε σειρά και είπε τη σωστή λέξη, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αποθεώνει τον Χάρη. Το κοινό επανέλαβε ρυθμικά το όνομά του.

Δείτε από το 48:50 και μετά