Τροχαίο Βρεττού: Ο Γερμανός χειρουργός και η Μεγάλη Ανησυχία των γιατρών.- Τέλος οι Εμφανίσεις για...
Www.true.gr

Τροχαίο Βρεττού: Ο Γερμανός χειρουργός και η Μεγάλη Ανησυχία των γιατρών.- Τέλος οι Εμφανίσεις για…

Σε νέα σειρά εξετάσεων θα υποβληθεί σήμερα ο Ηλίας Βρεττός. Κυρίως σε μαγνητικές τομογραφίες για να δουν οι γιατροί ακριβώς το πρόβλημα που εντοπίζεται στο κάταγμα που υπέστη ο τραγουδιστής στην περιοχή της λεκάνης και είναι πολύ σοβαρό.

Κίνδυνος για την ζωή του ευτυχώς δεν υπάρχει αυτό όμως που ανησυχούν τους γιατρούς είναι το πόσο σύντομα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα στην λεκάνη και πότε θα μπορέσει να περπατήσει και πάλι κανονικά. Ήδη σας έγραψα πώς το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ δύσκολο για τον Ηλία.Ο τραγουδιστής είχε αφόρητους πόνους στα πόδια και του χορηγήθηκαν ισχυρές παυσίπονες ενέσεις από τους γιατρούς προκειμένου να μπορέσει να κοιμηθεί. Ο Λουκάς Καραγιάννης, ο στενός συνεργάτης του, αποχώρησε από το νοσοκομείο στις 18.00 το απόγευμα, έχοντας συχνές επικοινωνίες με κορυφαίο Γερμανό χειρουργό ο οποίος εξειδικεύεται σε επεμβάσεις στην περιοχή της λεκάνης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να παρθούν αποφάσεις για το σημαντικότερο χειρουργείο αυτό της περιοχής πάνω από τα πόδια. Αποφάσεις βεβαίως που θα παρθούν από κοινού τόσο με τους θεράποντες Ιατρούς αλλά και από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Επιστροφή του στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς που εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο δεν τίθεται σε καμία περίπτωση. Ούτε καμία άλλη εμφάνιση τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο. Ολόψυχα περαστικά, είναι μαχητής και θα τα καταφέρει.

Πηγή nassos

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr