Τροχαίο με νεκροφόρα και «κλουβα» με μια νεκρή στη Μεσσηνία. Εικόνες με πτώματα στη μέση του δρόμου

Ένα θανατηφόρο τροχαίο με νεκροφόρα και «κλούβα» σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17/11 στη Μεσσηνία, στην επαρχιακή οδό Γαργαλιάνοι – Ρωμανός στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, με μία γυναίκα να καταλήγει νεκρή από το δυστύχημα.

Σύμφωνα με το gargalianoionline.gr η γυναίκα που ήταν συνοδηγός στην λευκή κλούβα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χωρίς αισθήσεις και αμέσως οι γιατροί την έβαλαν στη μονάδα ανάνηψης και έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Η άτυχη γυναίκα ωστόσο υπέκυψε στα βαριά τραύματά της λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεκροφόρα είχε κατεύθυνση προς την Πύλο, η οποία σύμφωνα με το τοπικό Μέσο πήγαινε σε κηδεία μεταφέροντας σορό νεκρού και γι’ αυτό στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε άλλη νεκροφόρα μετά το συμβάν για την παραλαβή και μεταφορά της σορού.

Σημειώνεται, πως το αυτοκίνητο – κλούβα με τρέιλερ ήταν φορτωμένο με ραβδιστικό μηχάνημα και εργαλεία συλλογής ελαιοκάρπου, έβγαινε από παρακείμενο δρόμο και σημειώθηκε η σύγκρουση.

Πηγή : thecaler.gr