Ευτύχης Μπλέτσας: Δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρα από ταξίδια, μοιράζεται και πράγματα με το κοινό του και έτσι και αυτήν την φορά δεν μπορούσε να κρατηθεί και ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η εκπομπή Happy Traveller έκαναν πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο παρουσιαστής, μαζί με την αγαπημένη του Ηλέκτρα Αστέρη, επιστρέφουν αυτό το Σάββατο (24/9).

Η παρέα της εκπομπής ταξιδεύει ήδη 7 χρόνια, έχει επισκεφτεί 90 χώρες του κόσμου και έχει γυρίσει 276 επεισόδια. Και συνεχίζει…

Τρισευτυχισμένος ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα

Τι ακριβώς δήλωσε ο Ευτυχής Μπλέτσας

«Το πρώτο Happy Traveller αυτής της σεζόν προβλήθηκε. Και από ότι κατάλαβα από τα σχόλια, σας άρεσε πολύ. Κάθε χρόνο η ίδια γλυκιά ανησυχία. Κάθε χρονο η ίδια δημιουργική διαδικασία. Να είμαστε εκεί για να καλύψουμε κάθε ταξίδι που δεν κάνατε και να σας μεταφέρουμε σε κάθε χώρα που θέλετε να πάτε. Και όταν το καταφέρνουμε είναι για εμάς η πιο γλυκιά ανταμοιβή.

Ξεκινήσαμε δυναμικά με Σεϋχέλλες και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη πρεμιέρα, έχοντας να σας δείξουμε έναν τόσο ξεχωριστό προορισμό.

Στέλνουμε τα φιλιά, την αγάπη μας και τα ευχαριστώ μας που είστε μαζί μας ακόμη μια χρονιά.

Φύγαμε για ταξίδια που δεν τα βάζει ο νους. Που δεν τα χωράει ο χάρτης. Που δεν τα φαντάστηκε ο καλύτερος συγγραφέας», έγραψε στην ανάρτησή της για τη νέα σεζόν η Ηλέκτρα Αστέρη.