«Τρεις γενιές»: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την πανέμορφη κόρη και τη μητέρα της σε μια υπέροχη φωτό
Www.true.gr

«Τρεις γενιές»: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την πανέμορφη κόρη και τη μητέρα της σε μια υπέροχη φωτό

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έβγαλε μια φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη της.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει κάνει δύο γάμους στη ζωή της. Ο πρώτος διήρκησε επτά χρόνια, από τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Αντιγόνη, και ο δεύτερος, με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη 22, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Λεωνίδα.

Η ίδια βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τον έρωτα, λέγοντας ότι έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν είναι κανείς καλλιτέχνης είναι δύσκολο να έχει και οικογένεια. Η ίδια, ωστόσο, πιστεύει ότι τα έχει καταφέρει. Ως μαμά χαρακτηρίζει τον εαυτό της αυστηρή και τόνισε ότι έχει όρια. Έχει εξαιρετική σχέση με τα παιδιά της.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία με την όμορφη κόρη της, Αντιγόνη. Βλέποντας τις δυο τους δίπλα-δίπλα, η απίθανη ομοιότητα πραγματικά εντυπωσιάζει!


Στην παρέα τους βλέπουμε και τη μητέρα της τραγουδίστριας (και γιαγιά της Αντιγόνης), χαρούμενη που βρίσκεται μαζί με την κόρη και την εγγονή της! «Τρεις γενιές» έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της. Η ανάρτηση συγκέντρωσε σχεδόν 4 χιλιάδες like.

Δείτε παρακάτω την Ελευθερία Αρβανιτάκη με την κόρη και τη μητέρα της:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr