Τρίχρονος δείχνει στους Γονείς του σε Ποιο σημείο να Σκάψουν. Αυτό που ανακάλυψαν, τους έκανε να Ανατριχιάσουν.
Www.true.gr

Τρίχρονος δείχνει στους Γονείς του σε Ποιο σημείο να Σκάψουν. Αυτό που ανακάλυψαν, τους έκανε να Ανατριχιάσουν.

Έχετε βιώσει κάτι ποτέ κάτι παράξενο όπως το να νομίζετε ότι είστε κάπου ή κάνατε κάτι αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε εάν είναι πραγματικό ή όχι; Υποθέτω ότι όλοι μας είχαμε αυτή την παράξενη στιγμή, το λεγόμενο «deja vu».

Ορισμένες πεποιθήσεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι έχει σχέση με τις «προηγούμενες ζωές» μας ή με τη λεγόμενη «μετενσάρκωση». Δεν μπορούμε πραγματικά να αποδείξουμε την αλήθεια πίσω από αυτό, αλλά αυτή η ιστορία όμως μάλλον θα μας πείσει.

Ένα τρίχρονο αγόρι άρχισε να λέει περίεργες ιστορίες και να μιλάει για την «προηγούμενη ζωή του». Οι γονείς του δεν το πήραν στα σοβαρά στην αρχή.

Όντας ενήλικες, συνήθως προσποιούμαστε ότι τους πιστεύουμε, αφού γνωρίζουμε πώς είναι τα παιδιά, ενεργούν περίεργα μερικές φορές – μιλώντας μόνοι τους και φτιάχνοντας φανταστικούς φίλους.

Στο βιβλίο του «Τα παιδιά που έζησαν πριν: Μετενσάρκωση σήμερα», ο Γερμανός θεραπευτής Trutz Hardo λέει την ιστορία αυτού του αγοριού, μαζί με άλλες ιστορίες παιδιών που φαίνεται να θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους με επαληθευμένη ακρίβεια.

Σύμφωνα με το βιβλίο, το παιδί τους οδήγησε στο σημείο όπου είπε ότι ήταν θαμμένος μετά από την δολοφονία του. Και έτσι οι γονείς του τον πίστεψαν και άρχισαν να σκάβουν.Μετά το σκάψιμο, οι χωρικοί είχαν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής τους όταν βρήκαν πράγματι ένα ανθρώπινο πτώμα. Τότε το παιδί τους είπε ότι δολοφονήθηκε με ένα τσεκούρι και τους οδήγησε και στο σημείο όπου θάφτηκε το όπλο δολοφονίας, όπου και το βρήκαν.

Ένα άλλο ανατριχιαστικό πράγμα είναι ότι το αγόρι έχει ένα κόκκινο σημάδι στο μέτωπό του όπου ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε από ένα τσεκούρι. Περισσότερα μυστικά αποκαλύφθηκαν όταν είπε στους χωρικούς για το προηγούμενο του όνομα, όπου έζησε και τον δολοφόνησε.Το αγόρι μάλιστα αντιμετώπισε τον δολοφόνο του, έως ότου ο τελευταίος παραδέχτηκε το έγκλημα που διέπραξε.

Παρακολουθήστε το περίεργο βίντεο:

Αυτό φαίνεται να είναι ένα πολύ καλό εύρημα και ενισχύει την πεποίθηση ότι υπάρχει κάτι πέρα από την ύπαρξή μας. Αλήθεια ή όχι, αυτή η ιστορία είναι ανατριχιαστική.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr