Ζώδια και γκρίνια: Αυτά τα τρία ζώδια είναι αυτά που λέγετε ότι είναι πραγματικά οι βασιλιάδες της γκρίνιας. Μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι τελειομανείς.

Ζώδια και γκρίνια: Καρκίνος
Ο λεγόμενος βασιλιάς της γκρίνιας. Έχοντας μια τεράστια γκάμα συναισθημάτων που είναι μπλεγμένη όσο δεν πάει δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι πως να τα εξωτερικεύσουν με τρόπο που να μην σπάσει τα νευρά σε όπιον είναι δίπλα τους. Συνήθως δεν έχουν κάποιον κακό σκοπό κατά νου τους απλά θέλουνε να ξεσπάσουν σε ότι υπάρχει κοντά τους. Θεωρούν πως αυτό θα τους βοηθήσει πράγμα που πολλές φορές γίνετε αλλά δεν καταλαβαίνουν πόσο σπαστικοί μπορούνε να γίνουν.

Ζώδια και γκρίνια: Σκορπιός
Το άκρος αντίθετο ζώδιο από τον καρκίνο. Ο σκορπιός είναι ένα δυναμικό ζώδιο το οποίο μπορεί και ελέγχει καταστάσεις σε πολύ καλύτερο βαθμό από ότι ένας καρκίνος. Αλλά εδώ είναι η παγίδα επειδή ακριβός έχει την ικανότητα να κάνει αυτό όταν τα πράγματα βγουν εκτός σχεδίων τότε τον παίρνει την κάτω βόλτα. Αρχίζει να γκρινιάζει ασταμάτητα για το πως η ζωή είναι άδικη μαζί του. Πράγμα παράλογο που δεν βοηθάει σε τίποτα και δεν είναι καθόλου εποικοδομητικό.

Ζώδια και γκρίνια: Τοξότης
Το περίεργο με τον Τοξότη είναι ότι, αν και είναι φύσει αισιόδοξος, έχει την τάση να μιλάει για όλα αυτά που παρατηρεί, ακόμα και αν ακούγεται σαν παράπονο. Δυσκολεύεται να φιλτράρει για το τι πρέπει να πει και τι όχι και συνήθως δε σκέφτεται τις συνέπειες που ακολουθούν. Αλλά όταν αποφασίσει να γκρινιάξει κανονικά, ξεκινά με ένα μονόλογο που μπορεί να διαρκέσει μέρες ολόκληρες.