Τρέμουν στην Γλυφάδα. Γνωστό μοντέλο-ηθοποιός διαγνώστηκε με Aids
Www.true.gr

Τρέμουν στην Γλυφάδα. Γνωστό μοντέλο-ηθοποιός διαγνώστηκε με Aids

Είναι ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό. Ψηλό που της αρέσει να προκαλεί αλλά εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του θεωρείται απο πολύ κόσμο… «καμμένο». Απο πολλά. Ας μην επεκταθούμε. Η μικρή αυτή είχε απο την εφηβική ηλικία της ανάγκη να φανεί. Να ασχολούνται μαζί της.

Έτσι αποφάσισε να φέρει τα πάνω κατω στη ζωή της κάπως απότομα πρωταγωνιστώντας στο παρελθόν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Τελευταία ωστόσο χάθηκε και απο εκεί μιας και η κατάσταση της δεν το επιτρέπει. Βλέπετε σε σοβαρές εταιρείες ο κάθε πρωταγωνιστής πρίν απο κάθε ταινία υποβάλλεται σε σοβαρές ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν φέρει κάποια αρρώστια ή τα όποιας μορφής σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα.Το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες μπαινοβγαίνει σε κλίνικές προκειμένου να δεί πως θα αντιμετωπίσει το Aids. Διαγνώστηκε πρίν απο μερικές ημέρες και όπως μαθαίνω αυτό έχει σκορπίσει πανικό στα «κλαρίνα» των νοτίων προαστίων. Τους ψευτοφραγκάτους που την πλήρωναν για να την έχουν και προχωρούσαν σε ερωτικές πράξεις χωρίς προφυλάξεις.

Η βρώμα έχει επεκταθεί σε πολλές παρέες μοντέλων που κι αυτές είχαν επαφές με «σελεμπριτογκόμενους» και χορηγούς και όπως όλα δείχνουν η φετινή πρωτοχρονιά θα είναι μαύρη για πολλούς…

ΠΗΓΗ: blogs.gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr