Τρελαίνει κόσμο o «εν κουλί» Χαράλαμπος: Η πρώτη του ανάρτηση είναι αφιερωμένη… στον Παντελή! [φωτο]

Μία περίπου εβδομάδα μετά την αποχώρηση του από το MasterChef, ο Χαράλαμπος Κοτσώνης στέλνει το πρώτο τπυ μήνυμα μέσω Instagram.

Ο παίκτης που σχολιάστηκε πολύ λόγω της αντιπαράθεσής του με τον Παντελή, στέλνει τώρα ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον συμπαίκτη του, με τον οποίο μέχρι σήμερα θεωρούσαμε όλοι πως δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.

Ωστόσο, ο «εν κουλί» που λάτρεψε το Twitter, αλλάζει τα δεδομένα και αφιερώνει το πρώτο του post στον… Παντελή.

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτό ταξίδι μου στις κουζίνες του @masterchefgr, μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα,ένταση,αδικίες, λάθη, σωστά, εκπλήξεις, μα πάνω από όλα μαγειρική!

Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχή μου στο παιχνίδι , πρόσβαλα η έθιξα κάποιους, και να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα!!

Ένα είναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν έχει όρια! Τελικά όμως εν κουλί??? @pantelhsvouros , απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι Παντέλο, όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άραγε αυτό σημαίνει πως δεν είναι ανάμεσα στους δύο παίκτες που κατάφεραν να ξαναμπούν στο ριάλιτι στα επεισόδια που εμείς δεν έχουμε δει ακόμα;

πηγη: dailymedia.gr