Τρέλανε και τους Εχθρούς της: Η Εντυπωσιακή Αλλαγή στα Μαλλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! [φωτο]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε δυναμικά φέτος στην παρουσίαση εκπομπών και μετά το πέρασμά της από το σκληροτράχηλο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το «Μy Style Rocks» φαίνεται ότι ήταν η ιδανική εκπομπή για την καριέρα της.

Ειδικά το Gala της Παρασκευής όπου η Κωνσταντίνα κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται απαστράπτουσα μέσα σε εντυπωσιακές τουαλέτες.

Αυτήν την φορά η ίδια επέλεξε, με τις γιορτινές ημέρες να πλησιάζουν, να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της, άσχετη με τις επιλογές του στυλίστα της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε να ανανεώσει τα μαλλιά της, κόβoντάς τα και φτιάχνοντας αφέλειες.Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να θυμηθούμε ξανά την παρουσιάστρια με ένα αντίστοιχο χτένισμα όσα χρόνια βρίσκεται μπροστά από το γυαλί. Όπως φαίνεται πάντως από το αποτέλεσμα, το οποίο η ίδια ανήρτησε ως insta story στον λογαριασμό της, δικαιώθηκε με την επιλογή αυτής της αλλαγής.

Οι φήμες μάλιστα λένε ότι υπήρξε αλλαγή και στα προσωπικά της, μένει όμως αυτό να φανεί στις επόμενες εβδομάδες, αν αποδειχτεί αλήθεια ή απλά φήμη.ΠΗΓΗ: dailymedia.gr