Τρανσέξουαλ άντρας αποκτά δικό του παιδί, μετά από φυσιολογική εγκυμοσύνη.
Www.true.gr

Τρανσέξουαλ άντρας αποκτά δικό του παιδί, μετά από φυσιολογική εγκυμοσύνη.

Ένας τρανσέξουαλ άντρας, γέννησε ένα παιδί, ωστόσο παραδέχεται ότι δεν θα το κάνει πάλι, καθώς δεχόταν καθημερινά λεκτική κακοποίηση από ξένους.

Ο Wyley Simpson, 28 ετών, που ζει στο Τέξας με τον αρραβωνιαστικό του, Stephen Gaeth, 28 ετών, άρχισε τη μετάβαση από γυναίκα σε άνδρα στην ηλικία των 21 ετών.

Παρά τη λήψη θεραπείας με τεστοστερόνη και την ενημέρωση από τους γιατρούς ότι δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος καθώς είχε σταματήσει να έχει περιόδους, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον Φεβρουάριο του 2018.

Παρόλο που αρχικά δεν αισθάνονταν έτοιμοι να γίνουν γονείς, ο Wyley κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδικασία της εγκυμοσύνης του, την ίδια στιγμή όμως, έπρεπε να μάχεται καθημερινά και με την λεκτική κακοποίηση των ξένων.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Wyley γέννησε τον γιο του, βάρους 3,17 κιλών, Rowan, μέσω καισαρικής και παραδέχεται πως όλα τα σχόλια που δέχτηκε αξίζαν τον κόπο, όμως δεν πρόκειται να το ξανά περάσει αυτό ποτέ.

Το ζευγάρι, μόλις γιόρτασαν με τον γιο τους που έφτασε 6 μηνών και έχει αποκαλυφθεί πως είναι η ζωή όταν είσαι έγκυος και πως είναι όταν γίνεσαι γονιός.

«Μου έλεγαν ότι ποτέ δεν θα είμαι άντρας», οι άνδρες δεν φέρνουν μωρά »και όλοι φώναζαν « αυτό ».

Ο Wyley, ο οποίος έχει ήδη κάνει χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τα θηλυκά στήθη του, δηλαδή δεν μπορεί πλέον να θηλάσει, σκοπεύει να κάνει την πλήρη μετάβαση στο μέλλον.


O Wyley ξεκίνησε την τεστοστερόνη το 2012 και έκανε την πρώτη χειρουργική επέμβαση το 2013 ωστόσο, δεν είχε ακόμη χειρουργική επέμβαση για να δημιουργήσει ένα πέος.

Ο Stephan λέει πως δεν πίστευαν πως o Wyley μπορούσε να μείνει έγκυος. Πίστευαν ότι δεν μπορούσε να συλλάβει ένα παιδί επειδή έπαιρνε τεστοστερόνη.

Ο Wyley είχε προηγουμένως αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι δεν είχε καμία περίοδο από όταν γνώρισε τον Stephan.

«Μιλήσαμε για τεστοστερόνη και αυτό που μου είχαν πει οι γιατροί του και αυτό που πιστεύαμε ως αλήθεια δεν ήταν αλήθεια », είπε.

Η Wyley ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στις 11 εβδομάδες επειδή ξύπνησε με πρωινές ζαλάδες.

‘Ήμουν αγχωμένος. Ήμουν πολύ συναισθηματικός, άρχισα να κλαίω. Δεν ήξερα τι να κάνω ».


Μιλώντας για το ταξίδι που ακολούθησε, είπε: «Ήμουν ήδη πολύ ανήσυχος γιατί αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη.

«Αλλά ήμουν επίσης νευρικός επειδή έπρεπε να ασχοληθώ με πολλές αρνητικές κριτικές πίσω που ερχόταν με το να είμαι έγκυος.

«Έχοντας περάσει από τη διαδικασία μετάβασης από την ηλικία των 21 ετών, η φυσική γέννα του μωρού μου, ήταν κάτι τόσο θηλυκό που με ενοχλούσε αφάνταστα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ευγνώμων που μπορούσε να φέρει το δικό του παιδί, ο Wyley εξηγεί: Ένιωσα πως μπορώ να γίνω πατέρας μόλις γεννήθηκε ο Rowan.

Είπε: «Μόλις έφυγε το φούσκωμα της κοιλιάς μου και ήμουν πλέον ικανός να παίρνω και πάλι τις ορμόνες μου, ένιωσα καλά για τα πάντα.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr