Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ έπαθε ανακοπή πάνω στο τιμόνι!

Τραγικό τέλος είχε χθες το πρωί ένας οδηγός του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη, που έπαθε ανακοπή καρδιάς εν ώρα εργασίας και πέθανε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλούνται τα τοπικά μέσα, ο 47χρονος άνδρας και πατέρας τριών παιδιών, εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 81, ΚΤΕΛ Μακεδονία – Κουφάλια, όταν στις 6:40 το πρωί αισθάνθηκε άσχημα και σταμάτησε το λεωφορείο που μετέφερε ήδη αρκετούς επιβάτες.

Ενώ ο άνδρας υπέφερε από τους πόνους της ανακοπής, οι επιβάτες αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να κάνουν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, χωρίς αποτέλεσμα. To LiFO.gr επικοινώνησε αρχικά με τον ΟΑΣΘ, όπου ο επόπτης βάρδιας διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα υποστηρίζοντας ότι ο οδηγός υπέστη την ανακοπή σπίτι του και όχι εν ώρα εργασίας. Όμως ο συντονιστής του ΕΚΑΒ Κουρουκίδης Νικόλαος που επίσης μίλησε στο LiFO.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό, ελέγχοντας τα χθεσινά αρχεία του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα επικοινώνησε μπροστά μας και με τον γιατρό που είχε αναλάβει το περιστατικό. «Ο οδηγός μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε καθώς είχε υποστεί ανακοπή», μας εξήγησε ο κ. Κουρουκίδης, σύμφωνα με τον οποίο, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Εκεί, διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ο θάνατός του.

πηγη: lifo.gr