Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Παρασκευής ένα 4χρονο αγόρι στην Λευκάδα, όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην Εγκλουβή.

Σύμφωνα με το lefkadapress η οικογένεια του άτυχου 4χρονου είναι μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός Φλοριάν είχε γεννηθεί με πρόβλημα στην καρδιά. Ο πατέρας είχε βάλει σκοπό της ζωής του ο γιος του να γίνει καλά, με αποτέλεσμα να εργάζεται πολλές ώρες προκειμένου ο 4χρονος να υποβληθεί στα χειρουργεία που χρειάζεται.

Λευκάδα: Συνετριμμένη η οικογένεια του άτυχου 4χρονου

«Ο μικρός ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Σε κοίταζε στα μάτια και το αγαπούσες μόνο από τον τρόπο που σε κοίταζε», ήταν το μήνυμα ανθρώπου που έτυχε να γνωρίζει την οικογένεια.

Τη μοιραία μέρα, φαίνεται πως ο πατέρας θέλησε να πάει με το τρακτέρ ψηλά κοντά στις κεραίες του ΟΤΕ πάνω από τον Άγιο Δονάτο, πιθανόν για να μαζέψει ξύλα, με τον 4χρονο να επιμένει να πάει μαζί του.

Λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ σημειώθηκε το συγκλονιστικό περιστατικό, όταν το τρακτέρ ανατράπηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 4χρονος. Ο 16χρονος θείος του μικρού, που ήταν μαζί, τραυματίστηκε στο πόδι και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Η κηδεία του άτυχου 4χρονου θα πραγματοποιηθεί στην πατρίδα του, την Αλβανία.