Τραγωδία : Πέθανε σε τροχαίο μαζί με τον γιο του ο βετεράνος αθλητής Γιώργος Ρασσιάς

Θλιβερή είδηση για τον χώρο της ελληνικής χειροπάλης – Θρηνεί για το “χαμό” του Γιώργου Ρασσιά – “Έφυγε” μαζί με τον γιο του, σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος την ελληνικής χειροπάλης, από την είδηση του θανάτου του Γιώργου Ρασσιά.

“Με θλίψη αποχαιρετά σύσσωμη η οικογένεια της χειροπάλης τον αθλητή και φίλο Γιώργο Ρασσιά που έχασε την ζωή του μαζί με τον γιό του σε τροχαίο δυστύχημα καλό παράδεισο να έχεις φίλε μας κουράγιο στην οικογένεια” αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία σε ανάρτηση της.

Να επισημάνουμε ότι στο πιο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Γιώργος Ρασσιάς είχε κατακτήσει -μετά από 15 μήνες προπονήσεων- 2 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “notospress.gr” το τραγικό περιστατικό έγινε την Κυριακή 8/8/21 στη Βουλγαρία. Η οικογένεια του Γιώργου Ρασσιά (εργολάβου – οικοδόμου, από τη Σπάρτη), ταξίδευε από προορισμό διακοπών όταν το ΙΧ που επέβαιναν πατέρας, μητέρα, γιος και κόρη συγκρούστηκε με μεγάλο φορτηγό.

Ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό συγκρούστηκαν. Ένα σοβαρό ατύχημα απέκλεισε το Φαράγγι της Κρέσνας για ώρες σήμερα (Κυριακή) πριν από το μεσημέρι. Σε μια από τις στροφές, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά σε ένα φορτηγό. Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμα ασαφή, αλλά είναι πιθανό το αυτοκίνητο να μπήκε ξαφνικά στην αντίθετη κυκλοφορία.

Το αυτοκίνητο μπήκε στην απέναντι λωρίδα και συγκρούσθηκε σφοδρά με ένα φορτηγό.

Μια ελληνική οικογένεια ταξίδευε με το αυτοκίνητο. Ο πατέρας και ο γιος πέθαναν. Ο ένας οδηγούσε και ο άλλος ήταν στο μπροστινό κάθισμα. Η μητέρα και η κόρη ήταν πίσω. Και οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Ο οδηγός του φορτηγού είπε ότι δεν υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Και οι τρεις ώρες κατά τις οποίες διακόπηκε η κυκλοφορία στο φαράγγι προκάλεσαν μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα, με τεράστιες ουρές αυτοκινήτων στον κεντρικό δρόμο Ε79.

Η κίνηση στο φαράγγι θα είναι έντονη τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, λόγω της έντονης κίνησης από και προς την Ελλάδα. Επομένως, η Τροχαία προειδοποιεί τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και να τηρούν τα όρια ταχύτητας».

Πηγή : notospress.gr