Τραγωδία ο Αύγουστος γι' αυτό το ζώδιo: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!
Www.true.gr

Τραγωδία ο Αύγουστος γι’ αυτό το ζώδιo: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Η Άση Μπήλιου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις για όλο το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Αύγουστο και αναλύει ποια είναι τα ευνοϊκότερα διαστήματα για τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Τι πρέπει να προσέξουν, τι να αποφύγουν, ποιες περίοδοι φέρνουν δυσκολίες, ποιοι θα γνωρίσουν νέους καλοκαιρινούς έρωτες, που θα αντέξουν στα πρωτοβρόχια και ποιοι θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν.

Κριός: Είναι ένα καλοκαίρι που οι βασικές του όψεις, το μεγάλο πλαίσιο στο οποίο κινείστε, δεν είναι και το πιο ερωτικό. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας πολιορκούν. Ο έρωτας ανθίζει μεν αλλά τα πράγματα είναι πιο δύσβατα. Ο Ιούνιος κάπως θα έρθει να γλυκάνει το τοπίο σε μια περίοδο με άγχος για οικογενειακά και επαγγελματικά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βοηθά. Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στον Ιούνιο. Ο Ιούλιος είναι πιο ζόρικος στις σχέσεις. Σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις για μια υπάρχουσα σχέση. Οι εκλείψεις του Ιουλίου κάνουν προτεραιότητα άλλα θέματα κι έτσι δεν είστε συγκεντρωμένοι στα ερωτικά σας. Το πιο ερωτικό διάστημα για σας είναι με την Αφροδίτη στον Λέοντα από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου.

Ταύρος: Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο γενικά. Ο Ιούνιος δεν έχει σπουδαίες αλλαγές ούτε κινδύνους. Αισθηματικά είναι χαλαρός. Ξεκαθαρίσματα έρχονται τον Ιούλιο με τον Άρη στον Λέοντα. Είναι γενικά ένας μήνας που μπορεί να φέρει πιο τρυφερές στιγμές και τη δυνατότητα να ‘ρθείτε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Μια επιστροφή από το παρελθόν, επίσης, μπορεί να υπάρξει. Ο Αύγουστος φέρνει πιο γλυκές συνθήκες στα ερωτικά σας. Το πιο ερωτικό διάστημα είναι από 21 Αυγούστου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

Δίδυμος: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 9 Ιουνίου θα φέρει εξωστρέφεια, διάθεση για φλερτ. Ο Ποσειδώνας μπερδεύει, όμως, λίγο τα πράγματα και μπορεί να έρθουν υπερβολές και ένας άκρατος συναισθηματισμός. Προσοχή μην επενδύσετε σε λάθος συντρόφους. Η Πανσέληνος στα μέσα του μήνα κάνουν περίεργο το τριήμερο στα θέματα εξέλιξης των συναισθηματικών. Το πιο ανέφελο κομμάτι του καλοκαιριού και ευοίωνο είναι από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου. Εκμεταλλευτείτε το! Στο τέλος Αυγούστου υπάρχει ένα διάστημα που μια σχέση του καλοκαιριού θα φανεί πόσο μπορεί να αντέξει και αν θα συνεχιστεί το φθινόπωρο.


Καρκίνος: Δεν βοηθά πολύ στα ερωτικά ο Ιούνιος με Άρη σε αντίθεση με Κρόνο. Ενδεχομένως θα φέρει και αντιπαραθέσεις και θέματα που πρέπει να επιλύσετε για να φτιάξετε τις σχέσεις σας. Ο Ιούλιος είναι πιο βοηθητικός μήνας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Στην έκλειψη του Ιουλίου μπορεί να έχετε μια καρμική γνωριμία. Από 19 Ιουλίου μέχρι αρχές Αυγούστου έρχονται επιστροφές από το παρελθόν -ή εσείς επιστρέφετε. Συμπαθητικό για νέες γνωριμίες είναι το διάστημα 21 Αυγούστου και μετά, μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

Λέων: Από 9 Ιουνίου τα πράγματα γίνονται βοηθητικά σε σχέσεις, βέβαια περισσότερο σε φιλικές. Αυτοί μπορεί να βοηθήσουν να γνωρίσετε ερωτικά κάποιο πρόσωπο που ίσως σας κάνει κλικ. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι πολύ ερωτικό για σας. Ο Ιούνιος έχει, όμως, πολλά μπερδέματα και θέλει προσοχή. Το πιο «καυτό» διάστημα εκτείνεται από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο (ωραίο) με τον Δία. Ερωτευτείτε, κάντε νέες γνωριμίες, φτιάξτε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

Παρθένος: Ο Ιούνιος μπορεί να είναι από αδιάφορος μέχρι και «μπερδεμένος». Η Αφροδίτη στους Διδύμους δε βοηθά να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας οι σχέσεις. Ναι, κάντε γνωριμίες αλλά μην επενδύσετε. Ο Ιούλιος μπορεί να φέρει αναπάντεχες γνωριμίες, είναι και η έκλειψη στις 17 του μήνα στα ερωτικά σας. Μέσα στις εκλείψεις, λόγω ρευστότητας, τα πράγματα είναι περίεργα για νέες γνωριμίες. Επιστροφή από το παρελθόν παίζει δυνατά. Τέλος Αυγούστου και μετά είναι ένα δυνατό διάστημα για τα ερωτικά σας.

Ζυγός: Ο Ιούνιος ευνοεί τις γνωριμίες σε ταξίδια, σε χώρους σπουδών. Απλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις μακροβιότητας τον Ιούνιο. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με αναταραχές για σας, κυκλοθυμία αρκετή. Προτεραιότητα είναι η καριέρα σας περισσότερο. Από τις 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου είναι ένα ωραίο ερωτικό διάστημα για σας.
Σκορπιός: Ο Ιούνιος είναι ένας ερωτικός μήνας, με διάθεση πειραματισμού. Είναι γενικά ένα περίεργο καλοκαίρι. Ο Ιούλιος έχει εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή και οι νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται -ή τουλάχιστον δε θα κρατήσουν. Ο Αύγουστος πιο βοηθητικός για σας, ειδικά μετά τις 13 Αυγούστου. Προσφέρεται για νέες γνωριμίες, για σύσφιξη σχέσεων και μπορεί να καταλαγιάσει όλο αυτό του Ιουλίου. Οι μπόρες θα τελειώσουν.

Τοξότης: Μεγαλύτερη κινητικότητα στο θέμα των σχέσεων με περισσότερες επιλογές για όσους είστε μόνοι. Θα υπάρξει, βέβαια, σύγχυση, ειδικά τον Ιούνιο. Από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου το πιο γλυκό διάστημα για σας, τελειώνει και ο ανάδρομος Ερμής του Ιουλίου. Από 21 Αυγούστου και μετά, πιο προβληματικά τα πράγματα. Μια σχέση θα σας ζορίσει και θα δοκιμαστεί αν μπορεί να συνεχίσει. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται ιδιαίτερα.

Αιγόκερως: Με τον Άρη απέναντί σας, οι σχέσεις θα δείξουν τον Ιούνιο αν αντέχουν. Και τον Ιούλιο θα συμβεί το ίδιο με τις εκλείψεις. Αυτό το καλοκαίρι είναι καθοριστικό για σας. Και για νέες γνωριμίες. Και για επανασυνδέσεις με τον ανάδρομο Ερμή τον Ιούλιο. Πιο γλυκές μέρες έρχονται μετά τις 13 Αυγούστου με θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας.

Υδροχόος: Ξεκινά ένα ωραίο διάστημα, ειδικά για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες. Η Αφροδίτη φέρνει καλή διάθεση και πολλές επιλογές. Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει και με τον ρομαντισμό. Ο Ιούλιος με τον Άρη απέναντί σας είναι ένας μήνας με δεύτερες σκέψεις και επιστροφές από το παρελθόν. Είναι, επίσης, ένας μήνας που μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε ταλαιπωρημένες σκέψεις. Το πιο ανέφελο και ερωτικό διάστημα είναι από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου με την Αφροδίτη απέναντί σας.

Ιχθείς: Ο Ιούνιος δεν είναι το καλύτερό σας με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Δεν ευνοούνται νέες καλές γνωριμίες. Σχέσεις που δε σας ταιριάζουν μπορεί να έρθουν τώρα. Δεν είναι μήνας για να επενδύσετε συναισθηματικά. Ο Ποσειδώνας τείνει να μπερδεύει τα πράγματα και να νομίζεις ότι κάτι είναι ιδανικό. Ο Ιούλιος δίνει ευκαιρίες στον έρωτα. Γενικά, όμως, είναι βαρύς μήνας με εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Πιο ευνοϊκά τα πράγματα για σας, βέβαια, συγκριτικά με άλλους. Δεν κάνετε και πάρτι τον Ιούλιο αλλά είστε καλύτερα από άλλους. Ανατροπές, καρμικοί έρωτες και σχέσεις που σας ταράζουν έρχονται από 20 Αυγούστου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

πηγη: athensmagazine.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr