Τραγωδία δίχως τέλος: Ολοκληρώθηκε για 51 σορούς η διαδικασία ταυτοποίησης- Εν αναμονή οι συγγενείς αγνοουμένων

Στο αποκορύφωμά της βρίσκεται η αγωνία των συγγενών των αγνοουμένων, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία της ταυτοποίησής για το σύνολο των σορών που βρίσκονται στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν ταυτοποιηθεί από τους ιατροδικαστές είναι 51 σοροί, με τους συγγενείς των αγνοουμένων να βρίσκονται πάνω από το τηλέφωνο για να δουν αν ο άνθρωπός του βρίσκεται ανάμεσα στους 88 νεκρούς που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

Τα αποτελέσματα για πέντε έως έξι ακόμα πρόσωπα βρίσκονται καθ’ οδόν προς τα εργαστήρια, ενώ η ιατροδικαστική υπηρεσία εργάζεται ακατάπαυστα προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο αναγνώρισης των απανθρακωμένων νεκρών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μία μέθοδος ταυτοποίησης, όπως η γενετική, δεν αποφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με συνέπεια οι εμπειρογνώμονες να καταφεύγουν σε άλλες οδούς, όπως τον έλεγχο των οδοντιατρικών στοιχείων.

Εχθές το απόγευμα έγινε γνωστό πως ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου, της 55χρονης Ελένης Σαρίεβα και της 35χρονης Πόπης Σιαπκαρά.

πηγή: thecaller.gr