Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ποιος ο πατέρας του νεκρού σκιερ που καταπλάκωσε χιονοστιβάδα στα Γρεβενά
Www.true.gr

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ποιος ο πατέρας του νεκρού σκιερ που καταπλάκωσε χιονοστιβάδα στα Γρεβενά

Ο 31 ετών άνδρας καταπλακώθηκε από πυκνό χιόνι και όλα δείχνουν ότι πέθανε από ασφυξία…

– Είχε πάει με παρέα για snowboard εκτός πίστας στο χιονοδρομικό το οποίο ήταν κλειστό
– Επί δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα αλλά τελικά ξεψύχησε

Ήθελε να απολαύσει το χιόνι με την παρέα του και άφησε την τελευταία του πνοή, καταπλακωμένος από χιονοστιβάδα. Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε σήμερα στη Βασιλίτσα, στα Γρεβενά. Ο 31 ετών άνδρας από την Αθήνα, που σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια ζούσε στο εξωτερικό, πήγε στα Γρεβενά για να περάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας ταυτόχρονα το αγαπημένο του σπορ, το snowboard.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η παρέα μπήκε στο κλειστό χιονοδρομικό και άρχισε να γλιστρά στο χιόνι, κάνοντας snowboard, όταν ξαφνικά, καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο 31 ετών άνδρας, πάρά τις προσπάθειες που έγιναν για να κρατηθεί στη ζωή.Γνωστός αγγειορουργός ο πατέρας του – Γιατρός και η μητέρα του
Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, o νεκρός ήταν γιος γνωστού γιατρού των Αθηνών, αγγειοχειρουργού ενώ γιατρός είναι και η μητέρα του.

Όπως είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αχιλέας Παπαευθυμίου, ιδιοκτήτης σχολής σκι στη Βασιλίτσα: «Αυριο θα είχαμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού. Εκείνοι πήραν εξοπλισμό από εμάς και ανέβηκαν με τα πόδια επάνω για να γλιστρίσουνε. Ένα κομμάτι από τη χιονοστιβάδα, έπεσε και πλάκωσε έναν εξ αυτών. Από τις πληροφορίες που μας έδωσαν οι υπάλληλοι του χιονοδρομικού, ειδοποιήθηκαν μετά από κάνα 20λεπτο από την παρέα. Πήγαν οι διασώστες του χιονοδρομικού και τον βρήκαν χωρίς σφυγμό. Πιθανότατα πήγε από ασφυξία. Πρέπει να έμεινε κάνα 20λεπτο κάτω από το χιόνι. Γύρω στα 30 ήταν όλα τα παιδιά της παρέας, έμεναν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και ήρθαν να περάσουν την πρωτοχρονια εδώ… Περιμέναμε πώς και πώς να ανοίξει αύριο το χιονοδρομικό. Αλλά…»«Δύο ώρες προσπαθούσαμε να τον κρατήσουμε στη ζωή»
Όπως είπε ο διοικητής νοσοκομείου Γρεβενών, Παναγιώτης Αλεξιάδης: «Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα. Ο τραυματίας, ο νεαρός μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το ΕΚΑΒ… Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης. Δυστυχώς μετά από περισσότερες από δύο ώρες οι προσπάθειες σταμάτησαν και δεν είναι πια μαζί μας…»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διοικητής στην εκπομπή, ο άτυχος άνδρας ήταν 31 ετών και πιθανότατα είχε έναν ασφυκτικό θάνατο. Δεν πέθανε δηλαδή από το χτύπημα στο δέντρο αλλά επειδή καταπλακώθηκε και έπαθε ασφυξία από τον όγκο του χιονιού που έπεσε πάνω του.

Πώς έγινε το κακό
Σύμφωνα με το το kozan και το greveniotis, το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard, εκτός πίστας, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο που έγιναν όλα, είναι ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αναβατήρες του χιονοδρομικού.

Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε, παρέσυρε δύο μέλη της παρέας, ένα εκ των οποίων χτύπησε πάνω σε δέντρο. Ο άνδρας, έχοντας πολύ χαμηλό σφυγμό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου οι γιατροί, προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν…

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr