Εθισμένος πατέρας στα ναρκωτικά, έκανε στο παιδί του το απίστευτο, επειδή κουράστηκε να το κρατάει.
Www.true.gr

Εθισμένος πατέρας στα ναρκωτικά, έκανε στο παιδί του το απίστευτο, επειδή κουράστηκε να το κρατάει.

Πατέρας εθισμένος στα ναρκωτικά, παράτησε το παιδί του στο πάρκο για να πεθάνει, επειδή όπως παραδέχτηκε, κουράστηκε να το κρατάει.

Ο Shane Arthur Simpson δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία του 22 μηνών παιδιού του 10 χρόνια μετά καθώς για 8 χρόνια, η αστυνομία δεν είχε αντιληφθεί πως ο το παιδί είχε εξαφανιστεί. Η μητέρα του βρέφους Dina Colleen Bond δήλωσε πως ήταν ένοχη ως συνεργός στο δικαστήριο.

Το πτώμα του βρέφους δεν βρέθηκε ποτέ και η αιτία θανάτου του είναι άγνωστη. Ο Simpson δήλωσε στο δικαστήριο ότι παράτησε το παιδί του στο παγκάκι του πάρκου κοντά στον Ποταμό Logan ένα απόγευμα του Μαΐου του 2007 καθώς είχε κουραστεί να τον κουβαλάει

Οι τελευταίες του στιγμές με το παιδί

Ο Simpson είπε πως καθόταν με το γιο του για περίπου 15 με 20 λεπτά σε ένα παγκάκι του πάρκου και στη συνέχεια σηκώθηκε και του ζήτησε συγνώμη.


Στη συνέχεια χωρίς να κοιτάξει πίσω του ούτε μια στιγμή έφυγε. Επίσης, δήλωσε πως το παιδί του λίγο πριν φύγει τον κοίταξε σαν να ήξερε πως θα το παρατήσει

«Μόνο το βλέμμα του, απλά το ξεπέρασα και έφυγα» Δεν κοίταξα ούτε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Έπρεπε να ζήσω με αυτό το βλέμμα για δέκα χρόνια.

Ο γιος του Simpson
Η μητέρα κατηγορήθηκε για συνέργεια καθώς προσπάθησε να αποκρύψει το θάνατο του παιδιού της.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι δικαστές άκουγαν τον Simpson να αποκαλεί το παιδί του «Παιδί του διαβόλου» και πως το παρατούσε σε μια κλειδωμένη κρεβατοκάμαρα με παράθυρα τα οποία είχε βάψει μαύρα για να μην μπαίνει φως.

Δεν του άλλαζαν ούτε πάνες πολλές φορές και οι επισκέπτες δεν πλησίαζαν το δωμάτιο του παιδιού

Η ομολογία του για του Simpson στην αστυνομία έγινε το 2016 όταν δεν άντεχε πλέον την όλη κατάσταση με την γυναίκα του. Δήλωσε πως είχε αλλοιωθεί η σκέψη του από τα ναρκωτικά.

Όλα αυτά τα 10 χρόνια, οι γονείς έλεγαν ψέματα για το που είναι το παιδί, όποτε κάποιος ρωτούσε. Τρεις μήνες αφού είχε παρατήσει τον γιο του, μετακόμισαν σε άλλο σπίτι χωρίς αν δώσουν κάποιο σημάδι ζωής σε συγγενείς και φίλους.


ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr