Τραγική φιγούρα ο πατέρας! Αδελφάκια τα τρία παιδιά μεταξύ των αγνοουμένων στον Έβρο
Www.true.gr

Τραγική φιγούρα ο πατέρας! Αδελφάκια τα τρία παιδιά μεταξύ των αγνοουμένων στον Έβρο

Έφτασε μέχρι την Ελλάδα και έχασε στα σύνορα του Έβρου, τα τρία αγγελούδια του, τις κόρες του. Ο λόγος για ένα Ιρανό πρόσφυγα που είναι μεταξύ των διασωθέντων τους οποίους βρήκαν οι Έλληνες αστυνομικοί σήμερα το μεσημέρι σε νησίδα του Έβρου.

Βρέθηκαν στο ποτάμι όταν έσκασε η φουσκωτή βάρκα με την οποία επιχειρούσαν να περάσουν στην Ελλάδα. Μεταξύ των τεσσάρων αγνοουμένων, που εξακολουθούν να αναζητούνται, είναι οι τρεις μικρές του κόρες, ενώ δίπλα του βρίσκονται τα άλλα δύο του παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που είναι έφηβοι.

Για το τραγικό συμβάν σήμανε συναγερμός στην αστυνομία το πρωί, όταν ειδοποιήθηκαν από το κέντρο επαφής που υπάρχει μεταξύ των αστυνομιών Ελλάδας και Τουρκίας ότι πρόσφυγες που ήταν σε βάρκα ειδοποίησαν πως βρέθηκαν στα νερά του ποταμού.


Στη συν΄δχεια άμεσα κινητοποιήθηκαν συνοριοφύλακες στον Έβρο με σκάφη και γρήγορα εντοπίστηκαν οκτώ πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικοι, σε νησίδα. Περιέγραψαν πως η βάρκα στην οποία επέβαιναν έπεσε πάνω σε κλαδί και τρύπησε και ότι αυτοί βρέθηκαν στο νερό, όμως αμέσως κρατήθηκαν και έφτασαν στη νησίδα.

Δυστυχώς όμως δεν είχαν την ίδια τύχη  και τα τρία ανήλικα κορίτσια και ένας ακόμη άντρας, που αγνοούνται καθώς δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νησίδα. Ο πατέρας των τριών παιδιών ενημέρωσε αμέσως του αστυνομικούς ότι τα κοριτσάκια έπεσαν στο ποτάμι και μάλιστα επιβιβάστηκε σε φουσκωτό της ΕΛ.ΑΣ. και υπέδειξε το σημείο. Ο πατέρας των παιδιών ήταν μόνος με τα πέντε παιδιά του, καθώς η γυναίκα του δεν ζει, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τις ελληνικές αρχές.

Οι έρευνες μέχρι να πέσει το σκοτάδι δεν είχαν αποδώσει για τους αγνοούμενους. Νωρίτερα βρέθηκε η τρυπημένη βάρκα μαζί με τις αποσκευές των προσφύγων.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr