Τραγικές Στιγμές για την 19χρόνη Ειρήνη: Ποιο είναι το συγκινητικό Μήνυμά μέσα από τη Φυλακή. Θέλω να σας πω ότι...
Www.true.gr

Τραγικές Στιγμές για την 19χρόνη Ειρήνη: Ποιο είναι το συγκινητικό Μήνυμά μέσα από τη Φυλακή. Θέλω να σας πω ότι…

Ποιο το μήνυμα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μέσα από τη φυλακη;

Διά του δικηγόρου της στην Ελλάδα, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 19χρονη Ειρήνη ενημερώνει ότι έπειτα από χρήματα που κατέβαλαν πολίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε σχετική έκκληση, συγκεντρώθηκε το ποσό που ζητήθηκε στο Χονγκ Κονγκ για τη νομική εκπροσώπησή της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, αφού οι τελωνειακές Αρχές ανακάλυψαν στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης.Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της στην Ελλάδα, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την αιτηθείσα προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr