Τραγικές οι επόμενες ώρες και ημέρες για την Βίκυ Χατζηβασιλείου που ζει εφιαλτικές στιγμές!
Www.true.gr

Τραγικές οι επόμενες ώρες και ημέρες για την Βίκυ Χατζηβασιλείου που ζει εφιαλτικές στιγμές!

Στη δίνη μιας μεγάλης οικογενειακής περιπέτειας βρίσκεται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια του ALPHA Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Τι της συνέβη;

Ο άντρας της Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιάννης Ακκάς, γνωστός βιομήχανος της Βορείου Ελλάδος χρεοκόπησε και χάνει τα εργοστάσιά του και πολλά ακίνητα!

Η οικογένεια Ακκά υπήρξε από τα μεγαλύτερα ονόματα της υφαντουργίας στην Β. Ελλάδα, με ισχυρότατες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, σύγχρονα μηχανήματα και εξαιρετικά επιτυχημένο εμπορικό τμήμα, μέσω του οποίου έκανε στο παρελθόν, μεγάλες εξαγωγές στο εξωτερικό.


Ο κλάδος της υφαντουργίας χτυπήθηκε πολύ από την κρίση, από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Ο Γιάννης Ακκάς, άνθρωπος με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, που απεχθάνεται τη δημοσιότητα, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, το Νοέμβριο του 2012, διαβεβαίωνε ότι θα περάσει την κρίση.

Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα ήρθαν πολύ χειρότερα από όσο τα περίμενε ο ίδιος. Τους τελευταίους μήνες, λοιπόν, η Υφαντουργία Ακκά χρεοκόπησε! Και μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου βγαίνουν σε πλειστηριασμό!


Πρόκειται για το μεγάλο εργοστάσιο της εταιρείας στα Γιαννιτσά που βγαίνει στο σφυρί με πρώτη προσφορά τα 4,45 εκατ. ευρώ. Θα ακολουθήσουν άλλα κινητά περιουσιακά στοιχεία του ομίλου με τιμή εκκίνησης τα 3 εκατ. ευρώ.

Κοινοί φίλοι του ζευγαριού στην Θεσσαλονίκη επιμένουν ότι η οικονομική καταστροφή του Γιάννη έχει συγκλονίσει την οικογένειά του, αλλά δεν έχει χαλάσει τις σχέσεις του ζευγαριού, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου στέκεται στο πλευρό του άντρα της και των παιδιών της και πιστεύει ότι αν υπάρχει υγεία και θετική σκέψη τα πάντα μπορούν να ξανακερδιθούν.

gossiplife

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr