Τραμπ: Εμφανίστηκε με…πορτοκαλί πρόσωπο και δήλωσε: «Δώρο Θεού ότι κόλλησα…!»

Νέες απίστευτες ατάκες από τον Ντόναλντ Τραμπ στο τελευταίο του διάγγελμα προς τον Αμερικανικό λαό. Με… έντονο μέικ άπ όπως φαίνεται στο βίντεο, αφού ξεκίνησε λέγοντας «φαντάζομαι ότι με αναγνωρίζεται, είμαι ο αγαπημένος σας πρόεδρος», αναφέρθηκε στο διάστημα που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Για τη νοσηλεία του έκανε ειδική μνεία σε ένα συγκεκριμένο φάρμακο που του έδωσαν οι γιατροί, το φάρμακο της Regeneron, για το οποίο είπε ότι μέσα σε τρεις μέρες ένοιωσε πολύ καλύτερα «όπως νοιώθω τώρα». Επαίνεσε γιατρούς και σώματα ασφαλείας και συνέχισε λέγοντας πως «δεν καιγόμουν από πυρετό, αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα μου έδωσαν το Regeneron και ένοιωσα καλά αμέσως. Ήταν απίστευτο. Έχουμε και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly.

Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος που ισχυρίστηκε πως σύντομα όσοι ασθένησαν θα θεραπευτούν γιατί σκοπεύει να προωθήσει την παραγωγή των δύο φαρμάκων που δεν έχουν την άδεια της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, την FDA….

«Έχουμε πλήρως έτοιμη τη διαδικασία επείγουσας έγκρισης» σημείωσε ο Τραμπ, ο οποίος… ισχυρίστηκε πως το γεγονός ότι κόλλησε κορωνοϊό ήταν ένα «δώρο Θεού». «Θέλω να έχετε την ίδια θεραπεία που είχα κι εγώ και ένοιωσα καλά. Νομίζω ότι ήταν δώρο Θεού ότι μολύνθηκα από τον κορωνοϊό.

Μολύνθηκα, άκουσα για το φάρμακο και είναι εκπληκτικό το πώς λειτούργησε», σχολίασε και υποσχέθηκε πως θα το διανείμει δωρεάν. Και στο τέλος φυσικά κατηγόρησε την Κίνα για άλλη μία φορά για την πανδημία….