Τις δίδυμες κορούλες τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο.

Τα ονόματα που πήραν τα κορίτσια ήταν Αριάνα και Φιλίππα αντίστοιχα ενώ μετά ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και αποφάσισε να κάνει το μυστήριο στο αγαπημένο του νησί, στο οποίο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος από το φετινό καλοκαίρι.

Το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αναδημοσίευσαν αρκετά στιγμιότυπα από τη δεξίωση που ακολούθησε, με ένα από αυτά να είναι ο χορός της influencer με τον πολυαγαπημένο της πεθερό, Στέφανο Τανιμανίδη.

Το βίντεο ανέβασε στο Instagram η αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη, Κάσι Τανιμανίδου.

Να θυμίσουμε ότι νονοί της μικρής Φιλίππα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.