Τους ισοπέδωσε όλους: Το πρόγραμμα του Μακεδονία TV που περνά σε τηλεθέαση 7 κανάλια εθνικής εμβέλειας!
Www.true.gr

Τους ισοπέδωσε όλους: Το πρόγραμμα του Μακεδονία TV που περνά σε τηλεθέαση 7 κανάλια εθνικής εμβέλειας!

Τι και αν τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας επενδύουν σε εκπομπές και σειρές για να πετύχουν την πολυπόθητη υψηλή τηλεθέαση που θα τους στείλει πρώτους στη γραμμή τερματισμού; Το TV Μακεδονία καταφέρνει κάποιες στιγμές να «χτυπήσει» αθόρυβα και να περάσει μπροστά από πολλούς αντιπάλους του, εκεί που δεν το περιμένουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συμβαίνει κάθε απόγευμα στις 18:00. Όταν στο TV Μακεδονία ξεκινά η σειρά Chicago Fire, ο σταθμός σημειώνει υψηλότερη τηλεθέαση από το Star, τον ΣΚΑΪ, το Open και τα 4 κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤSports. Χθες, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, η σειρά έφτασε στο 8,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ εκείνη την ώρα η τηλεθέαση στους προαναφερόμενους σταθμούς κινούταν από 0,3% έως 7,6%!


Η σειρά ακολουθεί τους πυροσβέστες, τους νοσοκόμους των πρώτων βοηθειών που εργάζονται στο Firehouse 51 του Πυροσβεστικού Σώματος του Σικάγο, της ομάδας 3 και του ασθενοφόρου 61. Καθημερινά διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν και να προστατεύσουν τους πολίτες του Σικάγο. Παράλληλα, παρακολουθούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εκτός εργασιακού χώρου.

πηγη: topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr