Τους είπαν να "Ρίξουν" το παραμορφωμένο Παιδί τους, αλλά εκείνοι Αρνήθηκαν. Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα που Γεννήθηκε!
Www.true.gr

Τους είπαν να «Ρίξουν» το παραμορφωμένο Παιδί τους, αλλά εκείνοι Αρνήθηκαν. Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα που Γεννήθηκε!

Οι γονείς που περιμένουν μωρό έχουν πολλά πράγματα που τους ενθουσιάζουν. Επίσης έχουν και πολλά που τους αγχώνουν. Βέβαια, είναι σημαντικό να βλέπουμε αισιόδοξα τα πράγματα και να είμαστε προετοιμασμένοι για ότι και αν προκύψει.

Οι περισσότεροι γονείς υποθέτουν πως τα μωρά τους θα γεννηθούν υγιή, όπως και ένα ζευγάρι που ανυπομονούσε να καλωσορίσει το γλυκό μωράκι τους.

Ο μικρούλης Brody όμως ήταν διαφορετικός αν και οι γονείς του δεν το ήξεραν πόσο διαφορετικός μέχρι την στιγμή που γεννήθηκε. Στις 24 εβδομάδες, είδαν πως ο Brody είχε διμερές σχισμένο χείλος και ουρανίσκο.

Το μωρό τους θα γεννιόταν παραμορφωμένο και πιθανώς να υπέφερε και από άλλα προβλήματα υγείας. Οι γιατροί τους ρώτησαν αν τελικά ήθελαν να το κρατήσουν και τους εξήγησαν τι άλλες επιλογές είχαν.

Το νεαρό ζευγάρι ήξερε πως ήθελε να κρατήσει το μωρό. Δεν τους ένοιαζε που θα ήταν διαφορετικός και ήταν έτοιμοι να του προσφέρουν όση βοήθεια θα χρειαζόταν.

Ήθελαν να αλλάξουν τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν τα μωρά και τα παιδιά με παραμορφώσεις και ήδη αγαπάνε το μωρό τους όσο τίποτα στον κόσμο.Η μητέρα του Brody, Sara, είπε:

«Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας όπως και να έχει η κατάσταση.»

Αυτή η παραμόρφωση δυσκολεύει το μωρό να φάει, να πιει, να χαμογελάσει και να αναπνεύσει. Εάν δεν αντιμετωπιστεί χειρουργικά, το μωρό δεν θα μπορέσει να μιλήσει μεγαλώνοντας ή να ζήσει φυσιολογική ζωή.

Η Sara και ο σύντροφός της, Chris, ήταν περήφανοι για το μωρό τους και όπως οι περισσότεροι γονείς, ανέβαζαν φωτογραφίες του στα social media. Φυσικά πολλοί τους ρώτησαν για την ασθένεια του μωρού τους αλλά δέχτηκαν και πολύ υποστήριξη και ευγένεια.«Επέλεξα να εξηγήσω από το να έρθω σε σύγκρουση γιατί αυτό είναι το μέλλον που θέλω για το μωρό μου.»

Πέρυσι, ο Brody υποβλήθηκε σε επέμβαση για να διορθώσει το χείλος του. Αναρρώνει καλά αν και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις στο μέλλον.

Credit: parentingisnteasy.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr