Τους Τσάκωσαν να TO κάνουν Χωρίς Αναστολές Μέσα στο Πάρκο. Μόλις Δείτε ΤΙ ποινή τους έδωσε ο δικαστής, θα Κλάψετε από τα Γέλια.
Www.true.gr

Τους Τσάκωσαν να TO κάνουν Χωρίς Αναστολές Μέσα στο Πάρκο. Μόλις Δείτε ΤΙ ποινή τους έδωσε ο δικαστής, θα Κλάψετε από τα Γέλια.

Στο Οχάιο, ένα ζευγάρι πιάστηκε να το κάνει στο πάρκο και κατηγορήθηκαν για προσβολής της δημοσίας αιδούς.

Ενώ συνήθως αυτό γράφεται στο ποινικό μητρώο και υπάρχει κάποια ποινή, ο δικαστής αυτός αποφάσισε να τους τιμωρήσει με έναν τρόπο που θα σιγούρευε πως δεν θα έκαναν το ίδιο έγκλημα στο μέλλον.

Το ζευγάρι έπρεπε να καθαρίσει όλο το πάρκο, σιγουρεύοντας πως έχουν μαζέψει και όλα τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Εκτός από αυτό, το ζευγάρι έπρεπε να απολογηθεί σε όλους όσους τους είδαν μέσω διαφήμισης σε εφημερίδα.Λόγω των παράξενων ποινών που δίνει, ο Cicconetti θεωρείται ένας από τους καλύτερους δικαστές της χώρας. Είναι πολύ δίκαιος και σιγουρεύει πως θα περάσει το μήνυμά του.

«Ένας δικαστής μπορεί απλά να ακολουθεί τον νόμο και να δίνει μία από τις πιθανές ποινές σε κάποιον που διέπραξε ένα έγκλημα.»

Όταν μία γυναίκα εγκατάλειψε τα γατάκια της στο δάσος τον χειμώνα, ο Cicconetti την έστειλε στο δάσος χωρίς νερό, τροφή και στέγη. Ωστόσο, μπορούσε αν ήθελε να ανάψει μία φωτιά για να ζεσταθεί.

Ο δικαστής Michael Cicconetti έχει γίνει viral για τον τρόπο που δίνει ποινές.Σε μία άλλη υπόθεση, ένας άντρας που αποκαλούσε ‘γουρούνια’ την αστυνομία καταδικάστηκε να πάει να σταθεί σε μία γωνία ενός δρόμου, κουβαλώντας ένα γουρούνι 170 κιλών και κρατώντας ένα χαρτόνια που έγραφε «Αυτό δεν είναι αστυνομικός.»

Φαίνεται πως οι περισσότεροι προτιμούν τις ποινές του παρά να πάνε στην φυλακή. Η Alyssa Morrow, εγκληματίας, καταδικάστηκε να μαζεύει σκουπίδια λόγω αμέλειας ενάντια στο κατοικίδιό της.

Πώς σας φαίνονται οι πρακτικές του δικαστή; Πιστεύετε πως είναι δίκαιες;

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr