Τους Είπε Πως με Αυτή την Κρέμα ο Πρ...ός τους θα Γίνει Ολόλευκος. Όταν Έδειξε τον Δικό της, μείναμε Άφωνοι!
Www.true.gr

Τους Είπε Πως με Αυτή την Κρέμα ο Πρ…ός τους θα Γίνει Ολόλευκος. Όταν Έδειξε τον Δικό της, μείναμε Άφωνοι!

Ένα μοντέλο από την Ταϊλάνδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην χώρα αφού έδειξε τον πισινό της στο διαδίκτυο προκειμένου να προωθήσει μία λευκαντική κρέμα.

Η Nitthakarn Nunthasuteepat, 25, έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πώς η κρέμα άλλαξε το χρώμα του πισινού της. Δεν είχε ιδέα όμως τι αντιδράσεις θα προκαλούσε.

Η αστυνομία συνέλαβε το μοντέλο και το κατηγόρησε πως χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να προωθήσει το προϊόν.Τώρα, αντιμετωπίζει ένα χρόνο στην φυλακή και πρόστιμο £2,300.

Οι αρχές είπαν πως το κουτί που περιείχε το προϊόν δεν είχε αρκετές λεπτομέρειες και θα μπορούσε να είναι παραπλανητικό. Επίσης, είπαν πως το βίντεό της θα μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί και ως ακατάλληκο. Τώρα, η FDA της Ταϊλάνδης θα ερευνήσει τα προϊόντα αυτά.«Πιστεύουμε πως είναι λάθος της διαφήμισης επειδή ισχυρίζεται πως μπορεί ακαριαία να αλλάξει το χρώμα του πισινού από σκούρο σε λευκό και αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπεται.»

Η ανύπαντρη μητέρα είπε πως στο βίντεο ήθελε απλά να δείξει τα καλά αποτελέσματα που είχε μετά την χρήση της κρέμας.

«Έχω ένα παιδί να μεγαλώσω και είμαι μόνη μου. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα και την κόρη μου. Ελπίζω οι άνθρωποι να καταλάβουν και να δεχτούν την συγγνώμη μου.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr