Τους «έδωσε» στεγνά: Παίκτρια αποκάλυψε τι δε δείχνουν οι κάμερες του «My Style Rocks»

Έφυγε από το «My Style Rocks 2» την προηγούμενη εβδομάδα και όπως φαίνεται δεν μπορούσε άλλο να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Εξάλλου η πλατφόρμα του youtube επιτρέπει να λες ό,τι θέλεις στο κανάλι σου, εφόσον δε σε κρατάει πια κάποιο συμβόλαιο.

Η youtuber, Τζίνα Δημητρακοπούλου μίλησε στο κανάλι της στο Youtube για όσα συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι και οι τηλεθεατές δε βλέπουν ή δεν γνωρίζουν.

Πράγματα που συμβαίνουν στα παρασκήνια του τηλεοπτικού ριάλιτι μόδας που γυρίζεται στο κλειστό του Γαλατσίου και οι τηλεθεατές, λόγω μοντάζ, δεν έχουν ευκαιρία να δουν.


Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το ένα γύρισμα κρατούσε 4 με 5 ώρες. Αυτό εξηγεί και τις πολλές λιποθυμίες ή τα κορίτσια που φαινόντουσαν εξαντλημένα χωρίς λόγο.

Επίσης αποκάλυψε πως οι τηλεθεατές δεν άκουγαν ολόκληρη την κριτική των κριτών. Μόνο ένα μέρος όσων άκουγαν τα κορίτσια περνούσε στο τελικό μοντάζ.


Η Τζίνα δε θα μπορούσε να μην ανέφερει πως ξεχώριζαν οι παίκτριες πως είχαν στιλίστα από πίσω, αλλά η ίδια δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη συνεργασία κάποιου κοριτσιού με τον στυλίστα της.

πηγή: dailymedia.gr