Τους Δουλεύει όλους η Σπυροπούλου: Οι 3 ατάκες που «γονάτισαν» ξανά το Twitter
Www.true.gr

Τους Δουλεύει όλους η Σπυροπούλου: Οι 3 ατάκες που «γονάτισαν» ξανά το Twitter

Είτε τη συμπαθείς, είτε όχι, οφείλεις να παραδεχτείς ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος για να δει κανείς φέτος Survivor.

Μερικά δευτερόλεπτα κουβέντας με τον Σάκη Τανιμανίδη ήταν αρκετά για (ξανα)πάρει φωτιά το Twitter και να γίνει η Κωνσταντίνα για ακόμα μία φορά πρώτο trend!

Τι ξεστόμισε πάλι; Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις.
Και τι δε μας είπε η Κωνσταντίνα! Ότι άρχισαν οι κακουχίες αφού… έβγαλε κριθαράκι στο μάτι -το οποίο θα προτιμούσε να φάει και όχι να την ταλαιπωρεί (τάδε έφη Σπυροπούλου)-, ότι βοηθάει τους συμπαίκτες της με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο (την παρέα της ντε) και ότι τους έχει κλείσει ήδη για συνέντευξη (ακόμα κι αν δεν έχει πια εκπομπή στην τηλεόραση).

Ε δεν ήθελε και πολύ.

Μέσα σε λιγότερο από μισό λεπτό το κορίτσι αυτό που έδωσε άλλο νόημα στα βράδια μας έκανε το timeline μας να γεμίσει με το όνομά της και όλους εμάς να μη μην ξεκολλάμε από το Twitter και τα φαρμακερά σχόλια των χρηστών του.
Κωνσταντίνα, μόνο εσύ. Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι Survivor χωρίς εσένα δεν υπάρχει!

Πάρτε μια μικρή γεύση από τον χαμό στο Twitter…

Και λίγο πριν το τέλος, η Κωνσταντίνα της καρδιάς μας χαρίζει ακόμα μία ατάκα αποκαλώντας τη Δαλάκα (η οποία φημολογείται πως έχει δεσμό με τον Αγγελόπουλο)… Ντάνα! Αποθέωση

Πηγή menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr