Τουρίστας παίζει με drone στην παραλία και βλέπει καρχαρία δίπλα στους λουόμενους

Ένας άνδρας από την Φλόριντα που ήθελε να τραβήξει ωραία πλάνα της οικογένειάς του, πήρε το σοκ της ζωής του αντ ‘αυτού. Ο Νταν Γουότσον πετούσε το του στη παραλία New Smyrna στην Φλόριντα.

Τα τρία παιδιά του και οι φίλοι τους έτρεχαν στο νερό. Ο Νταν σκέφτηκε ότι θα τραβούσε ωραίες εικόνες με τα παιδιά, αλλά αντίθετα ανακάλυψε ότι ένας καρχαρίας 3 μέτρων κολυμπούσε επικίνδυνα κοντά στα ρηχά νερά.

Μόλις ο Νταν κατάλαβε τι συμβαίνει, φώναξε τη σύζυγό του Sally και τα παιδιά του να βγουν από το νερό. Η Sally ήταν μπερδεμένη για ποιο λόγο να βγουν μιας και ήταν μια καθαρή και όμορφη μέρα. Όταν είδε τη φωτογραφία, ήταν σοκαρισμένη. Έσπευσαν να βγάλουν τα παιδιά έξω από το νερό, ενώ ο Νταν συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες.

Μεταγενέστερες φωτογραφίες δείχνουν τα παιδιά να βγαίνουν από το νερό και ο καρχαρίας αρχίζει να απομακρύνεται κολυμπώντας. Αν ο Νταν δεν είχε τραβήξει αυτές τις εικόνες, δεν θα γνώριζαν ποτέ ότι υπήρχε ένας καρχαρίας κοντά τους.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό που σχετίζεται με καρχαρία στην παραλία της Φλόριντα. Ένας καρχαρίας δάγκωσε έναν 18χρονο surfer στο πόδι ενώ βρισκόταν σε εκείνα τα νερά μόλις μερικές μέρες νωρίτερα. Το δάγκωμα δεν ήταν σοβαρό, και ο surfer ήταν τελικά εντάξει, αλλά η συνάντηση ήταν τρομακτική. Είκοσι άτομα απομακρύνθηκαν από το νερό ως αποτέλεσμα. Σηκώθηκαν σημαίες για να προειδοποιήσουν τους επισκέπτες για επικίνδυνες καιρικές συνθήκες και την παρουσία καρχαρία.