Ιωάννα Τούνη - Νώντας Παπαντωνίου: Διακοπές στην Ελούντα
Www.true.gr

Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Διακοπές στην Ελούντα

Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Διακοπές στην Ελούντα για το ζευγάρι. Η Ιωάννα Τούνη μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες στο «My Style Rocks», μια εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά ξεχωρίζει για το καλογυμνασμένο σώμα της, για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και τις τολμηρές φωτογραφίσεις της.  Δεν είναι λίγες οι φορές που απασχολεί με τα καμώματά της τα media.

Το τελευταίο διάστημα η όμορφη Ιωάννα είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου και οι δυο τους ζουν ευτυχισμένες στιγμές μαζί. Στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, αλλά επειδή ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται γρήγορα αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο. Οι κοινές εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται, με τους paparazzi να τους απαθανατίζουν συχνά-πυκνά σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ, ενώ δεν λείπουν και οι κοινές αναρτήσεις που κάνουν κατά καιρούς στα social media.Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου πέρασαν το πρώτο τους Πάσχα μαζί το πρώτο στην Ελούντα της Κρήτης. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί τις ημέρες του Πάσχα παρέα με καλούς φίλους. Για τη διαμονή τους επέλεξαν πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, μάλιστα, δεν σταμάτησαν να μοιράζονται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media, δίνοντάς τους μια γεύση από τις πολυτελείς διακοπές τους στην Ελούντα της Κρήτης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται ότι πέρασε όμορφα το πρώτο του Πάσχα στην Ελούντα κάνοντας πολυτελείς διακοπές στην Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr