Τούνη-Παπαντωνίου : Αυτή η φωτό είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισαν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η χτεσινή είδηση του οριστικού χωρισμού του μοντέλου και ινφλουένσερ, όπως αυτοσυστήνεται, Ιωάννας Τούνη και του καλαθοσφαιριστή και της ΑΕΚ μεταξύ άλλων συλλόγων, Νώντα Παπαντωνίου. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ιωάννα.

Μία ημέρα μάλιστα μόλις μετά τα γενέθλιά της, από τα οποία ήταν εμφανής η απουσία του, το μοντέλο ανακοίνωσε ότι οι δύο τους έχουν «τελειώσει» ένα μήνα. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, που ίσως να κοντράρεται για την πρωτιά του πιο αγαπημένου ινσταγκραμικού ζευγαριού με αυτό των Τανιμανίδη – Μπόμπα.

Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Τρεις φορές η λέξη κρίμα γιατί μία δεν είναι αρκετή γι’ αυτόν τον χωρισμό που έπεσε σαν μετεωρίτης, χωρίς προειδοποίηση στις ζωές μας, λίγο πριν τη γιορτή της Παναγίας, πάνω ακριβώς στα μπάνια του λαού. Στα μπάνια που οι δυο τους φωτογραφίζονταν όσο κανένας, ειδικά στη Μύκονο.

Τι να έφερε όμως αυτήν την ρήξη; Ποια να ήταν η βασική αιτία του χωρισμού; Πολλά θα γραφτούν, λίγα θα είναι αλήθεια, αλλά το Menshouse είναι πάντα μέσα στα θέματα και σας φέρνει αποκλειστικότητες που δε θα δείτε πουθενά.

Έχουμε τις φωτογραφίες που έστειλε η Ιωάννα στον Νώντα, τις φωτογραφίες που ξεχείλισαν το ποτήρι και τον έκαναν να πάρει τη μεγάλη όσο και δύσκολη απόφαση να πει τέλος.

Οι φωτογραφίες με τις λεζάντες της Ιωάννας προς τον πρώην αγαπημένο της, οι οποίες τον έκαναν να αποφασίσει ότι όλα στη ζωή τελειώνουν κάποια στιγμή.

«Αγάπη μου μου λείπεις πολύ»

«Σε σκέφτομαι όλη μέρα όταν είμαι μόνη»

«Θα παίξουμε ρολόι ή μονάκι;»

«Θέλω να είμαστε πάντα ασορτί μωρό μου. Τώρα που έβαψες ξανθά τα μαλλιά σου ετοιμάσου και για τα νέα εξτένσιονς σου»

«Χαχαχα κοίτα τι μου έστειλε στο inbox ένας φαν»

«Μωρό μου σταμάτα να μου στέλνεις από άλλα νούμερα, σε κατάλαβα»

Πηγή : mewnshouse.gr