Του κατηχητικού: Αυτές είναι οι φωτό-ντοκουμέντο που προσκόμισαν οι χρυσαυγίτες για ελαφρυντικά
Www.true.gr

Του κατηχητικού: Αυτές είναι οι φωτό-ντοκουμέντο που προσκόμισαν οι χρυσαυγίτες για ελαφρυντικά

Σύσσωμη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκε χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης όμως αυτό δε σημαίνει ότι οι βουλευτές της δεν προσπάθησαν να παρουσιάσουν μέσω των συνηγόρων τους τα πιο δυνατά χαρτιά που είχαν για να πάρουν έστω και τελευταία στιγμή κάποια ελαφρυντικά.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης, χωρίς ίχνος ντροπής, παρουσίασαν αποδείξεις ελαφρυντικών για τους πελάτες τους που εμπλέκονται σε δολοφονίες και άλλα κακουργήματα. Κάποια από αυτά αφορούσαν τους γάμους των κατηγορουμένων, την ζωοφιλία κάποιων εξ αυτών, την ορθόδοξη πίστη τους και άλλα πολύ ισχυρά επιχειρήματα.

Κάποια από τα υπόλοιπα ελαφρυντικά δεν έφτασαν στη δημοσιότητα, ευτυχώς όμως το Menshouse έκανε το ρεπορτάζ του και τα ανακάλυψε παρουσιάζοντάς σας για πρώτη φορά αποκλειστικά.


Ότι παρακολουθούσε ανελλιπώς όλους τους αγώνες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου δήλωσε ως ελαφρυντικό ο Μίχος, ενώ όταν κατηγορήθηκε για νεοναζί ρατσιστής απάντησε «Δείτε στις φωτογραφίες. Τρώω ιταλικό φαγητό και πίνω γερμανική μπίρα; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;»Όλη η διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης παρουσίασε φωτογραφίες τους να βοηθούν γιαγιάδες στα ψώνια του σούπερ μάρκετ, να τους περνούν από το φανάρι, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε φωτογραφία να κάθεται με γιαγιά και να μαγειρεύουν μαζί ραγού.


Το ελαφρυντικό του γιόγκι διαλογιστή που αγαπάει την φύση και τα μπονσάι ζήτησε να του αναγνωριστεί ο Ηλίας Παναγιώταρος προσκομίζοντας και σχετικές φωτογραφίες. Ενώ τόνισε ότι είναι ξεκάθαρα με τον Ντάνιελ Λαρούσο στην τελευταία σεζόν του Κόμπρα Κάι.


Την ορθόδοξη πίστη τους δήλωσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης παρουσιάζοντας φωτογραφίες τους να προσεύχονται σε εκκλησίες. Όταν ερωτήθηκαν ποια ήταν η τελευταία προσευχή που έκαναν ένας απάντησε «προσεύχομαι να μη γίνει ποτέ τζαμί στην Ελλάδα και να ψοφήσουν όλοι οι λαθρ… εεεε προσεύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί είμαι αθώος».«Εγώ ξεκινούσα ήρεμος από το σπίτι αλλά είχε πάντα κίνηση στον δρόμο και όλοι οδηγούσαν σαν τρελοί. Μέχρι να φτάσω στη Βουλή είχε ρίξει τόσα καντήλια και είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Αλλά πάντα τηρούσα τον Κ.Ο.Κ. και ελπίζω αυτό να μου αναγνωριστεί. Ούτε κόκκινο φανάρι δεν έχω περάσει ποτέ μου».


Την αγάπη του προς τον κλασικό χορό και το μπαλέτο ζήτησε να του αναγνωριστεί ως ελαφρυντικό ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρουσιάζοντας φωτογραφίες του να επιδίδεται στον αγαπημένο του χορό φορώντας ένα κορμάκι της Ουρανίας.


«Είμαι βιβλιοφάγος» δήλωσε ο Παππάς ζητώντας να του αναγνωριστεί ως ελαφρυντικό, προσκομίζοντας μία φωτογραφία του να «καταπίνει» ένα τυχαίο βιβλίο που βρέθηκε σε 12 διαφορετικές εκδόσεις στη βιβλιοθήκη του.


Φιλόζωος δήλωσε ο Λαγός και αρκούσε μία φωτογραφία με τα διάφορα ζωάκια του για να πείσει τους δικαστές.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr