Του Κάναν το Ταξί Σαράβαλο και τον Σαπίσανε στο Ξύλο. Μόλις Δείτε Ολόκληρη τη Φωτογραφία θα Καταλάβετε!
Www.true.gr

Του Κάναν το Ταξί Σαράβαλο και τον Σαπίσανε στο Ξύλο. Μόλις Δείτε Ολόκληρη τη Φωτογραφία θα Καταλάβετε!

Ένας οδηγός ταξί που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και λιποθύμησε αναγκάστηκε να πάει μόνος του στο νοσοκομείο – ενώ οι τραυματιοφορείς έδιναν τις πρώτες βοήθειες στον δράστη που είχε πάθει κρίση πανικού.

Ο Rob King, 64, περίμενε στο ταξί του έξω από ένα κατάστημα στο Sheerness του Kent όταν ένας άντρας τον πλησίασε και άρχισε να τον χτυπάει από το ανοιχτό παράθυρο.

Ο King, παππούς και πρώην μποξέρ, έπεσε λιπόθυμος από την απρόκλητη επίθεση, που τον άφησε με σπασμένο ζυγωματικό και ένα σπασμένο δόντι.

Είπε πως δεν το πίστευε όταν κάλεσε ασθενοφόρο και του είπαν πως ήταν «πολύ απασχολημένοι» και πως θα έπρεπε να πάει μόνος του στο νοσοκομείο.

«Μου είπαν επειδή τα τραύματά μου δεν θεωρούνταν τόσο σοβαρά, να ζητήσω από κάποιον άλλον να με πάει στο νοσοκομείο.»«Μετά έμαθα πως το ασθενοφόρο είχε σταλεί στον δράστη που είχε πάθει κρίση πανικού μέσα στον δρόμο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.»

Ο ταξιτζής μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο από έναν φίλο του οδηγό ταξί.

Η σύντροφός του, Dhareigne Pearce, 56, είπε πως η επίθεση που έγινε την 1η Ιουλίου άφησε σοκαρισμένο τον άντρα της και πλέον φοβάται να πάει για δουλειά.Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε πως είπε στον άντρα να πάει μόνος του στο νοσοκομείο γιατί είχαν πάει να βοηθήσουν έναν άντρα που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Στείλαμε ένα ασθενοφόρο στον άντρα που έμεινε μαζί του για μία ώρα. Δεν χρειαζόταν τελικά νοσηλεία.»

«Ζητάμε συγγνώμη από τον οδηγό ταξί αλλά ήταν μία υπερβολικά πολυάσχολη νύχτα, κυρίως λόγω της ακραίας ζέστης.»

Τελικά, ο 19χρονος άντρας συνελήφθη στο σημείο και κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr