Του Είπαν να Κάνει αυτή τη θεραπεία για να Αποκτήσει Απαλό Δέρμα. Σήμερα Παίρνει το Δέρμα του στο Χέρι.
Www.true.gr

Του Είπαν να Κάνει αυτή τη θεραπεία για να Αποκτήσει Απαλό Δέρμα. Σήμερα Παίρνει το Δέρμα του στο Χέρι.

Πρόσφατα αποκάλυψε πως το σχέδιό του να αφαιρέσει τα πλευρά του έχει ανατραπεί επειδή οι γιατροί φοβούνται πως τα πνευμόνια του θα κατέρρεαν.

Ωστόσο, ο Rodrigo Alves, γνωστός και ως ανθρώπινη κούκλα Κεν, δεν έχασε χρόνο για να κανονίσει μία άλλη επέμβαση καθώς έδειξε τα αποτελέσματα της χημικής απολέπισης.

Η χημική απολέπιση περιλαμβάνει μία κρέμα που περιέχει οξέα. Αφού απλωθεί στο πρόσωπο και μείνει για όση ώρα πρέπει,  αφαιρείται μαζί με το παλιό δέρμα και στην θέση του μένει το νέο φρέσκο δέρμα.

Είπε: «Ήταν αρκετά επίπονο και το πρόσωπό μου είναι κόκκινο τώρα. Νιώθω σαν να καίγομαι! Εδώ στην Marbella έχει πολύ ήλιο και δεν θα μπορώ να βγω για μερικές μέρες εκτός αν έχω πολύ προστασία από τον ήλιο!»«Το 2018, γίνομαι 35 και θέλω να είμαι πιο όμορφος από ποτέ. Λόγω του φώτων από τα τηλεοπτικά στούντιο και του μακιγιάζ, το δέρμα μου έχει κουραστεί, αλλά αυτή η θεραπεία θα το κάνει να φαίνεται πολύ πιο νέο.»

Πρόσθεσε: «Ποτέ δεν θα αφήσω τον εαυτό μου και κανείς δεν θα δει ρυτίδα στο πρόσωπό μου. Κάποιοι άντρες νομίζουν πως φτάνει το να πηγαίνουν στο γυμναστήριο και να φαίνονται μυώδεις. Εγώ πιστεύω όμως πως θα πρέπει να βάζουν κρέμα νυχτός και μακιγιάζ όπως και εγώ.»

«Το να είσαι περήφανος για την εμφάνισή σου σημαίνει το να αγαπάς τον εαυτό σου.»Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Rodrigo αποκάλυψε τα σχέδιά του να αφαιρέσει έξι πλευρά ως την 60η του επέμβαση. Οι χειρούργοι όπως αρνήθηκαν να προχωρήσουν στην επέμβαση λόγω φόβων πως θα κατέρρεαν τα πνευμόνια του.

Τελικά, θα αφαιρέσει 4 πλευρά σε μία επέμβαση £28,000 τον επόμενο μήνα, τα οποία θα προστεθούν στα £400,000 που έχει ξοδέψει μέχρι τώρα σε πλαστικές επεμβάσεις.

Λέει πως ο κύριος λόγος που θα κάνει αυτή την επέμβαση είναι για να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν φοράει ρούχα υψηλής ραπτικής και επειδή ένιωθε πως το σώμα του ήταν «άμορφο και μεγάλο.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr