Του έριξε Αγκωνιά στο Μέτωπο, αλλά όταν είδε ΠΩΣ έγινε το Κρανίο του; Έπαθε το Σοκ της Ζωής του.

Είναι γνωστό πως ο κόσμος των πολεμικών τεχνών είναι άγριος και επικίνδυνος. Πολλοί αθλητές παθαίνουν σοβαρά τραύματα πάνω στους αγώνες. Όπως έγινε και για αυτόν τον αθλητή του Μουάι Τάι.

Ο μαχητής που είναι γνωστός και ως Jeremy έχει γίνει viral στα social media αφού κυκλοφόρησαν οι εικόνες στις οποίες έχει τραυματιστεί στο κεφάλι μετά από αγκωνιά.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο αντίπαλος του Jeremy του έριξε μία αγκωνιά κατά την διάρκεια του αγώνα τους στο στάδιο Patong την Δευτέρα το βράδυ. Στις εικόνες, ο Jeremy έχει ένα φρικιαστικό κάταγμα στο κρανίο αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται χωρίς να φαίνεται να ζαλίζεται ούτε στο ελάχιστο.

Ελάχιστα γνωρίζουμε για τον Jeremy παρόλο που έχει επιβεβαιωθεί πως είναι από την Γαλλία και πως τώρα είναι στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση με σκοπό να διορθωθεί το κάταγμα

https://www.instagram.com/p/BcHJo6ng9cK/

Προς έκπληξη όλων, δεν έπαθε εγκεφαλικές βλάβες από το περιστατικό. Σύμφωνα με αναφορές, ο αγώνας διακόπηκε από τον διαιτητή, παρόλο που ο Jeremy ήθελε να συνεχίσει.

Η ιστορία του έχει κοινοποιηθεί πάνω από 1,700 φορές με πολλούς να στέλνουν τις ευχές τους για ανάρρωση στον Γάλλο μαχητή.

Credit: vt.co