Του έλεγαν πως είναι άσχημος για μια τόσο κουκλάρα γυναίκα. Δείτε όμως πως τους εκδικήθηκε με την εκπληκτική του μεταμόρφωση!
Www.true.gr

Του έλεγαν πως είναι άσχημος για μια τόσο κουκλάρα γυναίκα. Δείτε όμως πως τους εκδικήθηκε με την εκπληκτική του μεταμόρφωση!

Για χρόνια, ο Brandon και η Clara Belle ήταν η επιτομή του «τα ετερώνυμα έλκονται». Εκείνη πάντα πρόσεχε την εμφάνιση της, ενώ εκείνος είχε πιο χαλαρό στιλ. Σπάνια έφευγε από το σπίτι με κάτι άλλο πέρα από μπλουζάκια και τζιν και είχε μακριά μαλλιά και γένια.

Μπορεί να νομίζετε ότι ο Brandon ντρεπόταν όταν έβγαινε έξω με την περιποιημένη κοπέλα του, αλλά όπως θα δείτε, είναι σίγουρος για τον εαυτό του και την σχέση τους. Τόσο σίγουρος που πήγε την Clara Belle στην εκπομπή της Rachel Ray με ψεύτικη αφορμή.

Στο βίντεο, ο Brandon αποκαλύπτει ότι θα αφήσει την ειδική σε θέματα μόδας Gretta Monahan να τον αλλάξει από την κορυφή ως τα πόδια. «Απλά θέλω να σας προειδοποιήσω ότι θα σας πέσει το σαγόνι», λέει η Gretta. «Έχω κάτι για εκείνον που δεν θα το πιστεύετε.»


Όταν ο Brandon εμφανίζεται στην σκηνή, αφήνει την Clara Belle με το στόμα ανοιχτό. Κι εκείνος εντυπωσιάστηκε με την νέα του εμφάνιση. Είναι άλλος άνθρωπος! «Πρέπει να πεις κάτι», λέει η Rachel στον Brandon.

«Όντως», απαντάει εκείνος. Και έτσι αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που βρίσκονται εκεί με την Clara Belle.


Δείτε τι συνέβη στο βίντεο:

Πηγή

via

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr