Του έδεσαν τη μουσούδα και τα πόδια και τον άφησαν να Πεθάνει. Η στιγμή που τον βρήκαν οι διασώστες; Συγκλονιστική!
Www.true.gr

Του έδεσαν τη μουσούδα και τα πόδια και τον άφησαν να Πεθάνει. Η στιγμή που τον βρήκαν οι διασώστες; Συγκλονιστική!

O Carlos Carillo, υδραυλικός, και ο συνάδελφός του πήγαιναν όπως κάθε μέρα στη δουλειά, όταν είδαν κάτι παράξενο σε ένα χαντάκι δίπλα σε έναν χωματόδρομο. «Δεν καταλάβαμε αμέσως ότι ήταν σκύλος», είπε ο Carillo. «Τον γυρίσαμε και τον είδαμε.» Το στόμα του σκύλου ήταν κλεισμένο με ταινία και το ίδιο και τα πόδια του. Τον είχαν αφήσει εκεί για να πεθάνει…


Ο Carillo και ο φίλος του ελευθέρωσαν αμέσως τον σκύλο. «Φαινόταν εντάξει», είπε ο Carillo. «Ήταν πολύ τρυφερός και του άρεσε η προσοχή. Μάλλον είχε μείνει εκεί μια μέρα περίπου.»


Οι υδραυλικοί πήγαν τον σκύλο στο φορτηγάκι τους και τον μετέφεραν στο Peewee’s Pet Adoption, ένα καταφύγιο ζώων. «Κοιτάξτε αυτό το πρόσωπο», έγραψε ο Carillo. «Ξέρει ότι σώθηκε!»
Φαίνεται ότι ο σκύλος ήταν καλά στην υγεία του, παρ’όλο που είχε σκουλήκια στην καρδιά του και ξεκίνησε θεραπεία. «Δεν σταματάει να κουνάει την ουρά του», είπε εκπρόσωπος του καταφύγιου. «Είναι τόσο γλυκός.»


Ο άνθρωπος που τον παράτησε δεν έχει βρεθεί, αλλά χάρη στους υδραυλικούς, ο σκύλος έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Το μόνο που χρειάζεται πλέον είναι ένα σπιτικό.

ΠΗΓΗ: fanpage.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr