Τώρα το… θυμήθηκε η Ζωή! «Αισθάνομαι θλίψη που συνυπήρξα με προδότες- Διαδραμάτισαν εγκληματικό ρόλο»

«Δεν βγήκε η χώρα από τα Μνημόνια αλλά μπήκαμε σε μια παρατεταμένη περίοδο με χαρακτηριστικά οργουελιακά», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε η κα Κωνσταντοπούλου «το άσπρο παρουσιάζεται ως μαύρο, η δυστυχία επιβάλεται ως ευτυχία, εκείνοι που έχουν στείλει το λαό σε αυτή τη δεινή θέση εμφανίζονται ως σωτήρες, οι ολετήρες εμφανίζονται ως απελευθερωτές».

Επίσης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε και στο πρώτο εξάμηνο του 2015, λέγοντας: «Αισθάνομαι θλίψη που βρέθηκα στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που αποδείχθηκαν προδότες. Φυσικά έγιναν ολέθρια λάθη και πρόσωπα διαδραμάτισαν ρόλο εγκληματικό στην επιδείνωση της κατάστασης της χώρας».

Τέλος, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για παρεμβάσεις της κυβέρνησης και του υπουργού Δικαιοσύνης στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τη μήνυση την καταθέσαμε διεκδικώντας να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες. Η κυβέρνηση από την πρώτη ημέρα με τη γελοία στημένη σύσκεψη μπροστά από τις κάμερες προσπαθούσε να κρύψει την ύπαρξη νεκρών την οποία γνώριζε …. Και προκύπτει ότι γίνονται μέχρι αυτή τη στιγμή παρεμβάσεις της κυβέρνησης και του υπουργού Δικαιοσύνης, ώστε να κατευθυνθούν οι έρευνες σε άλλα θέματα, όπως τα αυθαίρετα». Σε ερώτηση για το αν ο υπ. Δικαιοσύνης παρεμβαίνει στις έρευνες, απάντησε «βεβαίως, το καταγγέλλω … Υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες».

thecaller