Τώρα: Στο Νοσοκομείο Ελληνίδα Ηθοποιός! Φωτό απο το Κρεβάτι του Πόνου. Τί Συνέβη; [εικόνες]
Www.true.gr

Τώρα: Στο Νοσοκομείο Ελληνίδα Ηθοποιός! Φωτό απο το Κρεβάτι του Πόνου. Τί Συνέβη; [εικόνες]

Περιπέτεια με την υγεία της είχε η γνωστή ηθοποιός το περασμένο Σάββατο. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στη θάλασσα ένα περιστατικό διατάραξε την ηρεμία της και την ανάγκασε να επισκεφτεί εσπευσμένα το νοσοκομείο.

Μάλιστα το ίδιο βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τι της συνέβη.

Στη λεζάντα του στιγμιότυπου έγραψε: «Η καινούρια μας περιπέτεια έχει τίτλο «Από την θάλασσα, στο νοσοκομείο» Άντε και άλλο κακό να μην μας βρει!»

Εντούτοις, το πρωί της Κυριακής εξήγησε ότι την δάγκωσε ένα ψάρι και για καλή της τύχη δεν είχε κάποια αλλεργία και κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα.«Εχθές είχα μια άσχημη περιπέτεια στην θάλασσα. Και γράφω αυτό το post για να επιστήσω την προσοχή σας, και ιδίως όσων έχουν μικρά παιδιά. Μέσα στην θάλασσα με δάγκωσε αυτό το ψάρι κάτω στο πόδι. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και το πόδι μου φούσκωσε πολύ. Ευτυχώς δεν έχω κάποια αλλεργία και μετά από δύο ενέσεις και δύο ορούς, ο πόνος και το πρήξιμο υποχώρησαν! Για να μειώσετε τις πιθανότητες να τύχει σε εσάς ή στα παιδάκια σας, εγώ σας συστήνω να αγοράσετε, τουλάχιστον για τα παιδάκια, τα ειδικά παπουτσάκια για την θάλασσα!», έγραψε η Έλενα Διαμαντίδου.ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr