Τώρα : Sms, εστίαση και μετακινήσεις. Oι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα από Χαρδαλιά
Www.true.gr

Τώρα : Sms, εστίαση και μετακινήσεις. Oι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα από Χαρδαλιά

Όλα όσα θα ισχύσουν μέχρι το Πάσχα και τα επόμενα βήματα προς την κανονικότητα – Τι θα ανακοινώσουν ο υπουργός Υγείας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Με την συμμετοχή και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά -εκτός από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια – ο οποίος θα δώσει το επιχειρησιακό τέμπο των επόμενων ημερών, θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 η καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων αναμένεται να δώσει σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (28/04), διευκρινίσεις για τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά την περίοδο του Πάσχα και για τον οδικό χάρτη για την σταδιακή άρση των μέτρων.


Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων στις 3 Μαΐου, ενώ την ίδια ημέρα αναμένεται να ανοίξει μετά από 6 μήνες και η εστίαση.

Οι μετακινήσεις εκτός νομού θα πάρουν παράταση μέχρι τις 15 Μαΐου, ενώ θα παραμείνει και η αποστολή SMS στο 13033, με τους πολίτες να στέλνουν μήνυμα τόσο για ψώνια όσο και για να μεταβούν σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια.

Παρακολουθείστε live τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr