Τώρα που γυρίζει: Σκύλος κλέβει γύρο κατευθείαν από την ψησταριά

Το βίντεο έγινε viral

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας σκυλάκος δαγκώνει έναν γύρο που ψήνεται σε ψητοπωλείο στην Ξοξοκοτλάν του Μεξικού.
Η ταβερνιάρισσα άφησε τον γύρο να ψήνεται μόνος του για λίγο, αλλά ο πεινασμένος σκυλο-κλεφτάκος δεν χρειάστηκε περισσότερο για να φάει το πεντανόστιμο κρεατάκι.

Το αδέσποτο σκυλάκι σηκώθηκε στα δυο πόδια του κι άρχισε να τρώει το κρέας κατευθείαν από την ψησταριά.

Δεν περνούν παρά λίγα δευτερόλεπτα και η γυναίκα συνειδητοποιεί την κατάσταση και τρέχει να διώξει το σκυλί από τον γύρο.

Το σκυλάκι έφυγε, αλλά η γυναίκα δεν έκανε το παραμικρό για να αφαιρέσει το δαγκωμένο κομμάτι του κρέατος.

Το βίντεο με τον σκύλο που έφαγε το κρέας από τον γύρο ανέβηκε στα social media και έγινε viral, με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν την αηδία τους για τους άτυχους που πρόκειται να φάνε από το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Κάποιοι άλλοι, βέβαια, αντιμετώπισαν με χιούμορ την όλη κατάσταση και τόνισαν πως αυτό ακριβώς είναι που δίνει τη γεύση στο ψητό.

«Κακόμοιρο σκυλάκι. Βάζουν ένα τεράστιο κομμάτι κρέας και δεν του δίνουν ούτε κομματάκι. Και για όσους ανησυχούν, κανείς δεν πρόκειται να αρρωστήσει, μιας και το κρέας θα ψηθεί και να μην αγχώνονται» σχολίασε κάποιος για το πεινασμένο σκυλάκι που δάγκωσε το κρέας.

«Πιστεύω ότι τα τάκος θα είναι υπέροχα, μόνο και μόνο επειδή τα δάγκωσε το σκυλάκι» ανέφερε ένας άλλος.

«Ο καημένος ο σκυλάκος θα πείναγε πολύ. Γιατί δεν του έδωσαν λίγο από εκεί που έφαγε;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος χρήστης.

«Χαχα, αυτό δεν είναι μια πράξη κανιβαλισμού;» ρώτησε κάποιος, σχολιάζοντας με χιούμορ την προέλευση του κρέατος που έφαγε το σκυλάκι.

«Συγχαρητήρια στην κοπέλα που δεν επιτέθηκε στον σκύλο γιατί κατάλαβε ότι πεινάει πολύ» έγραψε ένας άλλος χρήστης για την ταβερνιάρισσα.

«Πάντως αυτό δείχνει ότι τα τάκος δεν είναι από σκύλο, γιατί ως γνωστόν ο σκύλος δεν τρώει σκύλο» καθησύχασε κάποιος άλλος σχολιαστής για το κρέας.

Πηγή: e-radio.gr