Τώρα: «Χάος» και Πάλι στην Μάνδρα. «Ποτάμια» Πλημμυρίζουν Κτίρια από την Ισχυρή Βροχόπτωση
Www.true.gr

Τώρα: «Χάος» και Πάλι στην Μάνδρα. «Ποτάμια» Πλημμυρίζουν Κτίρια από την Ισχυρή Βροχόπτωση

Μνήμες από τον τρόμο του Νοεμβρίου «ξυπνούν» στην Μάνδρα – Φρακάρουν δρόμοι από την συσσώρευση υδάτων – Προβλήματα και σε Νέα Πέραμο, Μέγαρα – Απανωτές κλήσεις στην Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων

Μνήμες «τρόμου» ξυπνούν και πάλι σε Μάνδρα, Μέγαρα και Νέα Πέραμο, αφού έχουν πλημμύρησε και πάλι δρόμοι και υπόγεια από την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική.

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική σε αυτές τις περιοχές έχει δεχτεί 15 κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ στην Μάνδρα ήδη έχουν «φρακάρει» κεντρική δρόμοι από την συσσώρευση υδάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=wCV70Vi3MfA


Προβλήματα σε όλη την Ελλάδα

Στο πόδι είναι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται από το μεσημέρι στην περιοχή.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σημειώνονται στη Σιθωνία όπου μεγάλος είναι ο όγκος της βροχής. Όλη η δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος επιχειρεί τις τελευταίες ώρες σε αντλήσεις υδάτων από σπίτια, υπόγεια και καταστήματα.


Με μεγάλη δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νικήτη, όπου οι πλημμυρισμένοι δρόμοι παρέσυραν κάδους απορριμμάτων και φερτά υλικά, καθώς και ένα αυτοκίνητο. Επίσης, υπερχείλισε και το ρέμα του Αγ. Νικόλαου με αποτέλεσμα να χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διέλευση των οδηγών από το σημείο.

Προβλήματα από τη δυνατή βροχή παρουσιάζονται και στην Κασσάνδρα. Εξάλλου, η ολισθηρότητα των δρόμων στάθηκε για μια ακόμη φορά η σημαντικότερη αιτία για να σημειωθούν μικροτροχαία ατυχήματα.

[Newsit]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr