Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου! Συνομιλίες που… καίνε
Www.true.gr

Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου! Συνομιλίες που… καίνε

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη. Εκπλήξεις έκρυβε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Τοπαλούδη
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η πρώτη έκπληξη έρχεται από τις εξερχόμενες κλήσεις του 21χρονου Ροδίτη.

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους στέλνει μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου. Στις 10:11 το πρωί μιλούν στο τηλέφωνο και προφανώς ο Έλληνας ρωτάει για το τι πρέπει να κάνει.

Ο 19χρονος Αλβανός καλεί συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου που αρχίζει από 6942… και φαίνεται ότι συνομιλούν στις 8:12 το πρωί, στις 8:45, 11:07 και 13:12.

Και οι δύο συμπεριφέρονται στην πορεία σα να μη συμβαίνει τίποτα. Πριν και μετά το έγκλημα δεν έχουν μεταξύ τους καμία τηλεφωνική επικοινωνία.

Οι έρευνες στις διαδικτυακές τους σελίδες, θα δείξει ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger.


Η ανακρίτρια…
Η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε πριν από λίγες ώρες να εξεταστούν και οι δυο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο, ο οποίος και θα ερευνήσει και αν έπαιρναν ουσίες. Μαρτυρία φωτιά για τον Ροδίτη κατηγορούμενο Στο μεταξύ συγκλονίζει μαρτυρία για τη δράση του 21χρονου Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Φίλος του 21χρονου κατηγορούμενου απεκάλυψε ότι η δράση του ήταν κοινό μυστικό στο νησί.

Νεκρός ο ισοβίτης Παναγιώτης Σίμωσης! Το τριπλό φονικό σε ταβέρνα στην Ερέτρια (vid)

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη. «Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι.

Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του.


Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Η υπόθεση Τοπαλούδη και τα σενάρια…
Τα σενάρια για το «ορφανό» DNA Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες είχε δει το φως η πληροφορία ότι στα πράγματα του σπιτιού είχε βρεθεί ορφανό DNA. Γεννητικό υλικό δηλαδή που ανήκει σε κάποιο άλλο άτομο και όχι σε κάποιον από τους δύο κατηγορούμενους.

Κάτι, που αυτομάτως δημιούργησε υποψίες ότι το μοιραίο βράδυ μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος στο σπίτι που ξεκίνησε το φονικό. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στο Star κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά.

«Ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα. Ωστόσο, DNA και κηλίδες αίματος που ανήκουν στην Ελένη Τοπαλούδη υπάρχουν σε πολλά σημεία, σε τοίχους και στο κρεβάτι όπου φέρεται να δέχθηκε τα χτυπήματα.

ΠΗΓΗ: eretikos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr