Τον Πουλάνε στα Μάρκετ για 100% Φυσικό Χυμό Πορτοκαλιού. Μόλις Δείτε Πως Γίνεται, θα Εξοργιστείτε!

Θα περίμενε κανείς πως ένα προϊόν με όνομα “Simply Orange” θα ήταν αξιόπιστο, φυσικό και ασφαλές για τα , έτσι δεν είναι; Φαίνεται όμως πως αυτός ο επεξεργασμένος χυμός που παρασκευάζεται από την Coca-Cola μόνο απλός δεν είναι!

Οι διαφημίσεις δεν λένε ψέματα όταν ισχυρίζονται πως ο χυμός φτιάχνεται από πραγματικά πορτοκάλια και όχι από συμπύκνωμα αλλά αυτό που δεν αναφέρουν είναι η αφύσικη μεταμόρφωση που περνάνε τα πορτοκάλια μέχρι να γίνουν χυμός.

 Ας το πάρουμε από την αρχή

Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν από κάτι που ονομάζεται «Μαύρο Βιβλίο,» που είναι το όνομα ενός αλγορίθμου που φτιάχνει το Simply Orange. Αυτό από μόνο του ακούγεται κάπως ειρωνικό… Ένας αλγόριθμος για να φτιάχνει φυσικό χυμό;

Ο αλγόριθμος δημιουργήθηκε για να κρατάει την γεύση και την υφή του χυμού ίδια 365 μέρες το χρόνο. Όπως ξέρουμε, ο κόσμος μας έχει εποχές, κλιματικές αλλαγές και απρόσμενες αλλαγές του καιρού.

Το Μαύρο Βιβλίο εξασφαλίζει πως όλοι αυτοί οι φυσικοί παράγοντες δεν επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα της παραγωγής του χυμού.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, οι δημιουργοί του Simply Orange κάνουν τον θεωρητικά φυσικό χυμό τους να χάνει όλα τα φυσικά του χαρακτηριστικά και του εγχέουν απομιμήσεις αυτών των χαρακτηριστικών. Στο τέλος βάζουν και μία φωτογραφία από πορτοκάλια στο μπουκάλι και είναι έτοιμοι.

Υπάρχουν 600 γεύσεις στον αλγόριθμο αυτό που χρησιμοποιούνται για να έχει ο χυμός πάντα την ίδια γεύση ανεξάρτητα από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Το να σκεφτεί κανείς πως ο ‘φρέσκος’ χυμός που πίνει έχει κατασκευαστεί πριν ένα χρόνο δεν είναι και ότι πιο φυσικό…

Εκτός από αυτό, η γεύση δεν είναι καν από φυσικά πορτοκάλια! Το χειρότερο είναι πως επειδή αυτές οι τεχνητές γεύσεις εξάγονται από πορτοκάλια, δεν υποχρεούνται να τις αναφέρουν πάνω στην συσκευασία, παρόλο που δεν είναι καθόλου φυσικές.

Η καλύτερη επιλογή είναι να αγοράζετε οργανικά πορτοκάλια και να στύβετε μόνοι σας!

Πηγή