Τον πήρε και τον σήκωσε: Τούρκος απογειώθηκε πάνω σε ομπρέλα λόγω των ισχυρών ανέμων

Ένας άντρας που επιχείρησε να κλείσει μεγάλη ομπρέλα σε καφετέρια, κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων σε δρόμο στην Τουρκία βρέθηκε ψηλά στον αέρα. Οι άνεμοι τον σήκωσαν 4 μέτρα από το έδαφος.

Οι φωτογραφίες δείχνουν δύο άντρες να κάθονται σε ένα μικρό τραπέζι στη νότια μεριά της Οσμανίγιε, πόλη στην Περιφέρεια Τσουκούροβα της νότιας Τουρκίας.

Καθώς λοιπόν οι δύο άντρες σπεύδουν να ασφαλίσουν μία ομπρέλα, η οποία κινείται επικίνδυνα λόγω του αέρα, ένας τρίτος – ο Sadik Kocadalli- τους πλησιάζει για να τους βοηθήσει.

Οι τρεις άνθρωποι τοποθετούν τα πόδια τους στη βάση της ομπρέλας, όταν ξαφνικά την παίρνει ο αέρας.

Οι δύο πρόλαβαν και έκαναν πίσω για να παραμείνουν στο έδαφος, όμως ο τρίτος, ο Kocadilli, γραπώθηκε από τον στύλο της ομπρέλας και εξαφανίστηκε από το πλάνο!

Ανασηκώθηκε 4 ολόκληρα μέτρα στον αέρα προτού πηδήξει- και σαν από θαύμα επέζησε χωρίς κάποιο τραυματισμό.

«Είμαι καλά. Αφού συνειδητοποίησα ότι η ομπρέλα θα συνεχίσει να ανεβάζει ύψος, πήδηξα. Πιστεύω πως ανέβηκα 3 με 4 μέτρα», δήλωσε.

ΠΗΓΗ www.pentapostagma.gr/2019/03/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%AE%CE%BA%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%B9.html