Τον Κολοκοτρώνη έκανε σε παράσταση στις φυλακές ο Δημήτρης Λιγνάδης, τι έκανε ο Φιλιππίδης (βίντεο)
Www.true.gr

Τον Κολοκοτρώνη έκανε σε παράσταση στις φυλακές ο Δημήτρης Λιγνάδης, τι έκανε ο Φιλιππίδης (βίντεο)

Όλες οι λεπτομέρειες για την παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τριπόλεως. Ποιοι συμμετείχαν και ποιοι παρευρέθηκαν. Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος ανέφερε πως «ήταν συγκινητική».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέβασε την θεατρική παράσταση που σχεδίασε στις φυλακές Τρίπολης.

Ο σκηνοθέτης, που κρατείται στις φυλακές από τον περασμένο Φεβρουάριο, προετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό να ανεβάσει το έργο «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς».


Σύμφωνα με πληροφορίες η παράσταση ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και την παρακολούθησαν οι κρατούμενοι των φυλακών αλλά και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες, δεν ήθελε να συμμετάσχει στην παράσταση.


Ο Δημήτρης Λιγνάδης εκτός από την σκηνοθεσία της παράστασης είχε αναλάβει και τον ρόλο του Κολοκοτρώνη.

Μιλώντας στο STAR, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος ανέφερε πως «ήταν συγκινητική, έγινε στο προαύλιο των φυλακών και εντάχθηκε στο πλαίσιο τον εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Μετείχαν 12 έγκλειστοι, προφανώς ερασιτέχνες, με ρόλους που σου έδιναν την εντύπωση πως πρόκειται για επαγγελματίες. Ο κ. Λιγνάδης ήταν σκηνοθέτης και αφηγητής της παράστασης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συμμετείχε στην παράσταση και ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr