Τον Κάλεσα να Καθαρίσει το Πιο Βρώμικο Σπίτι της Αγγλίας. Τα Κόπρανα σε Κάποια Σημεία Ξεπερνούσαν το 1 Μέτρο.
Www.true.gr

Τον Κάλεσα να Καθαρίσει το Πιο Βρώμικο Σπίτι της Αγγλίας. Τα Κόπρανα σε Κάποια Σημεία Ξεπερνούσαν το 1 Μέτρο.

Ο πιο ακραίος καθαριστής της Βρετανίας αντιμετώπισε ένα βουνό ενός μέτρου από ανθρώπινα απόβλητα, που ήταν συσσωρευμένο πάνω από μια τουαλέτα.

Ο 50χρονος Steve Carr, είναι σούπερ ήρωας της πραγματικής ζωής, μετά τις εργασίες καθαρισμού που έκανε στο σπίτι αυτό της Βρετανίας.

Ο γενναίος κ. Carr απομάκρυνε ένα βουνό ύψους ενός μέτρου από απεκκρίματα και έβγαλε κόπρανα ακόμα και από τους τοίχους. Επίσης, αφαίρεσε περίπου 200 πλαστικά μπουκάλια γεμάτα με ούρα από το μπάνιο.

Ο ενοικιαστής είχε περάσει αρκετούς μήνες συσσωρεύοντας τα απεκκρίματα πάνω από την τουαλέτα, στον πρώτο όροφο ενός διαμερίσματος.

Οι γείτονες τελικά διαμαρτυρήθηκαν για τη δυσοίωνη δυσοσμία τον Οκτώβριο και η CleanSafe Services έστειλε την ομάδα καθαρισμού για να το τακτοποιήσει.

Ο κ. Carr είπε: «Νόμιζα ότι είχα δει τα πολλά, αλλά ποτέ δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να είχε χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να συσσωρεύσει τα απεκκρίματα. Ήταν σαν ένα βουνό. Το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να περιγράψω, είναι η μυρωδιά».Ο συνάδελφος Yankie Blair, 37 ετών, ο οποίος βοήθησε επίσης στον καθαρισμό του διαμερίσματος, δήλωσε: «Κάνω αυτή τη δουλειά για 12 χρόνια, αλλά όταν είδα το μπάνιο θέλησα να κάνω εμετό.

Ο πιο θαρραλέος καθαριστής της Βρετανίας, κόντεψε να σκοτωθεί σε τροχαίο ατύχημα που εξάλειψε την αίσθηση της όσφρησής του, όταν εργάζονταν ως οδηγός delivery.

Ξύπνησε στο νοσοκομείο με μειωμένη αίσθηση της όσφρησης και τώρα έχει μια χαλύβδινη πλάκα στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ο κ. Carr είναι επίσης ένας από τους συνεργάτες της CleanSafe, που επιλέχθηκε να απαντήσει στις βρώμικες διαμαρτυρίες στις φυλακές, όπου οι κρατούμενοι πασάλειφαν τους τοίχους με αίμα και περιττώματα.

Θυμήθηκε με τρόμο και είπε: «Σε μια πρόσφατη περίπτωση ένας κύριος είχε υποστεί ξαφνική αιμορραγία και έτρεχε από δωμάτιο σε δωμάτιο προσπαθώντας να βρει βοήθεια.«Υπήρχε αίμα σε όλο το δάπεδο και στους τοίχους. Το σώμα του βρέθηκε στο διάδρομο, δίπλα στην μπροστινή πόρτα».

Πρόσθεσε: «Πίσω από πολλές δουλειές υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπινου πόνου, και αυτό θα το θυμόμαστε πάντα».

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Broughton δήλωσε: «Ο Steve έχει βρεθεί κοντά στο θάνατο για να είναι ένας exream καθαριστής σουπερήρωας.

Το πάθος του για extreme καθαρισμό, είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την ομάδα μας, για να μην αναφέρουμε την κακή toy αίσθηση της όσφρησης, που είναι σίγουρα ένα πρόσθετο όφελος για κάποιες από τις δουλειές που κάνουμε».

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr