Τον φώναζαν χοντρό και άσχημο. Σε 6 μήνες έγινε αγνώριστος και όλες τον ερωτεύτηκαν
Www.true.gr

Τον φώναζαν χοντρό και άσχημο. Σε 6 μήνες έγινε αγνώριστος και όλες τον ερωτεύτηκαν

Του πήρε 6 μήνες και άλλαξε η ζωή του
OΜπέντζαμιν Σμιθ, 37 ετών, από το Wrexham της Βόρειας Ουαλίας, αποφάσισε όταν έφτασε τα 140 κιλά ότι έπρεπε να αλλάξει την ζωή του αφού δεν μπορούσε πλέον να βάλει με άνεση ούτε τις κάλτσες του.

Έτσι ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και αδυνατίσματος με σκοπό να χάσει 65 κιλά μέσα σε 6 μήνες…δηλαδή σχεδόν το μισό σωματικό του βάρος.

Επιπλέον ο Μπέν αποφάσισε να κινηματογραφήσει κάθε πτυχή του ταξιδιού του σε μια προσπάθεια να εμψυχώσει και άλλους να αλλάξουν και να χάσουν το περιττό βάρος.


«Πίστευα ότι ο καλύτερος τρόπος για να δείξω στους ανθρώπους πώς να χάσουν βάρος ήταν να κινηματογραφήσω τη διαδικασία ανεξάρτητα από το πόσο αποκαλυπτική ήταν και σε πόσο δύσκολη θέση θα με έφερνε. Το πιο τρομακτικό κομμάτι ήταν ότι έπρεπε να παραδεχθώ στον εαυτό μου ότι δεν μου άρεσε μόνο το φαγητό αλλά ήμουν εθισμένος σε αυτό. Δεν μπορούσα να τρέξω στις σκάλες ή να βάλω τις κάλτσες μου και ίδρωνα ακόμα και όταν άλλαζα ρούχα.»

Έτσι δημιούργησε ένα δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης και αδυνατίσματος το οποίο βασίζεται στην κατανάλωση θερμίδων και όχι στο είδος του φαγητού. Μάλιστα ο ίδιος έτρωγε σε όλη την διάρκεια ότι φαγητό ήθελε..απλά στις σωστές ποσότητες.


Μάλιστα αποφάσισε να δημιουργήσει και μια εφαρμογή με το όνομα Fine Dieting το και να στρατολογήσει χιλιάδες ανθρώπους που τώρα χάνουν κιλά χωρίς περιορισμούς.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr