Αυστρία: Έστειλε στο σπίτι του, έναν Τούρκο που παρενόχλησε κοπέλα

Ένας νεάρος με το όνομα Μεσούτ Τζαν Εράι, είναι Τούρκος YouTuber και ζούσε στην Αυστρία μαζί με την οικογένειά του. Ωστόσο συμπεριφέρθηκε με αγένεια σε μία κοπέλα από την Ασία και μάλιστα την παρενόχλησε δημόσια και την προσέβαλε στα τούρκικα ξέροντας ότι αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα και απλά χαμογελούσε. Είχε όμως και την ανοησία ο ίδιος να αναρτήσει το βίντεο νομίζοντας πως έκανε κάτι έξυπνο. Της έλεγε στα τούρκικα πως «Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι έτσι ; Έχει οικογένειες εδώ».

Τον έστειλε σπίτι του: Η Αυστρία έκανε πακέτο στην Τουρκία, Τούρκο που παρενόχλησε κοπέλα

Δείτε το βίντεο με το εν λόγω περιστατικό στην Αυστρία

Η Αυστρία ως σοβαρό κράτος τον συνέλαβε και τον απέλασε. Έτσι αυτή τη στιγμή η μεν οικογένεια του ζει κανονικά στην Αυστρία αλλά ο ίδιος στάλθηκε ¨πακέτο¨ στα ανατολικά της Ελλάδας. Έτσι αντιδρούν τα σοβαρά κράτη. Ο ίδιος στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω μεταξύ άλλων λέει και τα εξής: “Ήρθα στην Τουρκία γιατί απελάθηκα από την Αυστρία. Μου πήραν το διαβατήριο πήραν τα πάντα. Από εδώ δεν μπορώ να βγω στο εξωτερικό. Η οικογένειά μου εκεί είναι αλλά λόγω του περιστατικού πλέον δεν μπορώ να βγω έξω. Για αυτό το λόγο πλέον είμαι εδώ είμαι στην Τουρκία. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ήταν γραφτό να γίνει.”

Ήταν γραφτό λέει… Ε αν φέρεσαι σαν Κρομανιόν ναι είναι …. Και συγγνώμη δεν ζήτησε ούτε τώρα… Σκεφτείτε λέει να στέλναμε πακέτο κι εμείς κανέναν από τους πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη… Και αυτό είναι αποτροπή, όχι μόνον τα Ραφάλ…